Donald Trump este cel mai controversat personaj al momentului în Statele Unite, mai ales că alegerile prezidențiale se apropie. Candidatul Partidului Republican nu trebuie să treacă doar de Hillary Clinton, competitoarea sa, ci și de controversele pe care le-a iscat de-a lungul timpului.


Trecutul îl prinde din urmă, așa că un clip din 2005, în care i se destăinuia unui realizator, dezvăluit de cei de la Washington Post, l-a aruncat iar în gura lumii. Trump a declarat la acea vreme: “Sunt automat atras de frumos (de femei frumoase n.r.)- încep imediat să le sărut. Funcționează ca un magnet. Doar săruturi. Nici măcar nu aștept. Când ești vedetă, te lasă să o faci. Poți să faci orice. Chiar și să le apuci de zona intimă. Poți să faci orice”.

Soția magnatului, Melania, era însărcinată la vremea comentariilor nepotrivite cu fiul cuplului, Barron Trump. Dezvăluirile de acum 11 ani au ajuns la urechile multor colegi de partid de-ai omului de afaceri, care și-au arătat dezabrobarea față de vorbele candidatului la Casa Albă și chiar au cerut retragerea acestuia din cursa prezidențială.

După întreaga tevatură, Donald Trump a spus că are sprijinul fetei sale, Ivanka, și al soției, Melania. Cu toate acestea, cea care își dorește să devină Prima Doamnă a Americii a dezvăluit că s-a simțit rănită de vorbele partenerului ei: “Cuvintele rostite de soțul meu sunt inacceptabile și jignitoare pentru mine. Ele nu reprezintă omul pe care îl cunosc. El are inima și mintea unui lider. Sper că oamenii vor accepta scuzele lui, așa cum am făcut-o și eu, și se vor concentra pe lucrurile importante cu care se confruntă națiunea noastră și întreaga lume”, notează cosmopolitan.com.

Loading...