Nevasta lui Trump rupe tăcerea: “Cuvintele soțului meu sunt jignitoare pentru mine”

Ultima actualizare:

    Melania apare mereu în fața lumii alături de soțul eiFoto: Getty
Melania apare mereu în fața lumii alături de soțul eiFoto: Getty

Donald Trump este cel mai controversat personaj al momentului în Statele Unite, mai ales că alegerile prezidențiale se apropie. Candidatul Partidului Republican nu trebuie să treacă doar de Hillary Clinton, competitoarea sa, ci și de controversele pe care le-a iscat de-a lungul timpului.

Trecutul îl prinde din urmă, așa că un clip din 2005, în care i se destăinuia unui realizator, dezvăluit de cei de la Washington Post, l-a aruncat iar în gura lumii. Trump a declarat la acea vreme: “Sunt automat atras de frumos (de femei frumoase n.r.)- încep imediat să le sărut. Funcționează ca un magnet. Doar săruturi. Nici măcar nu aștept. Când ești vedetă, te lasă să o faci. Poți să faci orice. Chiar și să le apuci de zona intimă. Poți să faci orice”.

Soția magnatului, Melania, era însărcinată la vremea comentariilor nepotrivite cu fiul cuplului, Barron Trump. Dezvăluirile de acum 11 ani au ajuns la urechile multor colegi de partid de-ai omului de afaceri, care și-au arătat dezabrobarea față de vorbele candidatului la Casa Albă și chiar au cerut retragerea acestuia din cursa prezidențială.

După întreaga tevatură, Donald Trump a spus că are sprijinul fetei sale, Ivanka, și al soției, Melania. Cu toate acestea, cea care își dorește să devină Prima Doamnă a Americii a dezvăluit că s-a simțit rănită de vorbele partenerului ei: “Cuvintele rostite de soțul meu sunt inacceptabile și jignitoare pentru mine. Ele nu reprezintă omul pe care îl cunosc. El are inima și mintea unui lider. Sper că oamenii vor accepta scuzele lui, așa cum am făcut-o și eu, și se vor concentra pe lucrurile importante cu care se confruntă națiunea noastră și întreaga lume”, notează cosmopolitan.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net