Nici vorbă de împăcare! Kate Middleton nu a invitat-o pe Meghan Markle la ziua ei

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi Meghan Markle nu s-ar avea la sufletfoto: Getty
Kate Middleton şi Meghan Markle nu s-ar avea la sufletfoto: Getty

Deşi Kate Middleton şi Meghan Markle au făcut tot posibilul pentru a face front comun şi au vorbit şi râs împreună la cele mai recente apariţii publice, zvpnurile că cele două nu se înţeleg nu dispar. Mai ales acum că, după ce ducesa de Cambridge a împlinit 37 de ani, ea nu şi-ar fi invitat cumnata la ziua de naştere.

Kate Middleton a făcut 37 de ani pe 9 ianuarie şi a pus la cale o petrecere intimă la Anmer Hall, din Sandrigham, unde a invitat prieteni şi familie. Însă două figuri cunoscute au lipsit de la festivităţi: Prinţul Harry şi Meghan Markle. Asta deşi printre cei chemaţi să o serbeze pe Kate s-au aflat şi naşii copiilor ei, conform mirror.co.uk. 

Kate Middleton se simte ameninţată de Meghan Markle

Noile dezvăluiri vin la scurt timp după ce jurnalista Carole Malone a povestit că ducesa de Cambridge se simte ameninţată de Meghan. "Kate e trandafirul englez prin excelenţă. A fost la şcoli private, nu e o feministă convinsă ca Meghan, nu e vocală. Meghan însă e cu totul alt timp de femeie. Părinţii ei sunt divorţaţi, iar Meghan a trebuit să lupte pentru tot ce are", a declarat jurnalista. 

Absenţa lui Meghan de la petrecerea lui Kate vine după ce zvonurile le dădeau ca şi împăcate pe cele două ducese. Ele chiar ar fi jucat Scrabble în ziua de Crăciun şi s-a fi distrat împreună. Iar la slujba de Crăciun de la Sandrigham, cele două au fost puse pe glume şi s-au purtat ca cele mai bune prietene

Meghan Markle s-a certat cu Prinţul William, de fapt?

Unii comentatori au însă o altă teorie: Kate şi Meghan nu ar avea nicio problemă una cu alta, iar ruptura ar fi cauzată de Prinţul William. Teoria a fost alimentată de un clip din ziua de Crăciun, când Prinţul William alături de Kate Middleton, Prinţul Harry şi Meghan Markle intră în biserica St Mary Magdalene, din Sandringham. În imagini, se vede cum ducesa de Sussex se întoarce spre cumnatul ei pentru a-i spune ceva, dar prinţul de 36 de ani e mai atent la fularul său şi îi evită privirea.

William şi fratele său, Harry, ar avea divergenţe din cauza faptului că viitorul rege al Marii Britanii nu e de acord cu căsătoria cu Meghan. Totul a început de când Harry a anunţat că s-a logodit cu fosta actriţă de 37 de ani. Ducele de Sussex s-ar fi supărat pentru că William nu a fost primitor cu Meghan, iar Prinţul Charles a fost obligat să intervină.

Zvonurile tensiunilor dintre cei patru s-au intensificat atunci când ducii de Sussex au anunţat că se vor muta din apartamentul de la Kensington, unde erau vecini cu Kate şI William. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net