Viața bate filmul, cel puțin în acest caz! Un cont de Instagram numit „Viața copiilor bogați din Londra” a ajuns să fie intens mediatizat, având peste 120.000 de urmăritori. Imaginile cu bolizii de lux primiție de la părinții lor, cu petrecerile extravagante pe care le dau și cu hainele incredibil de scumpe etalate pe Internet fac înconjurul lumii.


Pare o fantezie, dar este doar viața „normală” a copiiilor bogați din Londra. Nimeni nu îi poate atinge și nimeni nu îi poate mulțumi. Contul de Instagram a fost creat de un agent de vânzări de 24 de ani. Vrea să le arate „oamenilor de rând” cum își petrec viața tinerii putred de bogați, care nu au nicio grijă și care își etalează opulența pe Internet. Copiii de bani-gata se bat în mașini și vacanțe de lux.

Pentru ei, ceilalți oameni înseamnă „plebea”

richkids.jpg

copii bogati londra
Selfie-urile cu bani sunt la ordinea zilei
Foto: Instagram

 

Evident, a început și un adevărat scandal după ce oamenii mai puțini norocoși decât ei au fost numiți „țărani” și „plebe”, scrie cotidianul britanic Mirror. Tânărul care a inițiat această pagină pe Instagram susține că expresiile aceste sunt folosite doar de amuzament și că el îi cunoaște personal pe cei din imagini.

Copiii bogați călătoresc doar cu avionul privat

richkids2.jpg

copii bogati londra
Tinerii se pozează în avioanele private
Foto: Instagram

 

„Am vorbit cu ei și acum suntem prieteni. Ieșim în cele mai exclusiviste baruri din Mayfar, Knightsbridge și Chelsea”, a povestit el.

Alege imaginile publicate de diverși tineri pe Instagram sau Snapchat și le pune pe contul lui. Doar cei mai extravaganți dintre ei ajung pe pagina „Rich Kids of London”.

Bolidul de lux, un accesoriu absolut normal

richkids3.jpg

copii bogati londra
O mașină de lux este doar un accesoriu pentru acești tineri
Foto: Instagram

Totodată, tânărul susține că a creat acest cont de Instagram pentru a-i motiva pe oameni „să devină bogați”, pentru a trăi pe picior mare precum acești adolescenți. 

clipboard01.jpg

copii bogati londra
Copii bogați din Londra călătoresc doar cu avioane private
Foto: Instagram
Loading...