Noaptea în care Prinţesa Diana a confruntat-o pe Camilla Parker. Nimeni nu o credea în stare să facă asta

Ultima actualizare:

    Prinţesa Diana, în 1985 şi Camilla Parker, în 2009foto: Profimedia
Prinţesa Diana, în 1985 şi Camilla Parker, în 2009foto: Profimedia

Relaţia Prinţului Charles cu Camilla Paker Bowles a fost una bine-cunoscută de Prinţesa Diana, încă înainte de nunta ei cu moştenitorul tronului regal. Însă totul a luat-o razna când prinţesa a decis să o confrunte pe rivala ei, într-o noapte despre care s-a spus că a fost momentul în care Diana a dat dovadă de cel mai mare curaj.

Întâlnirea dintre Diana şi Camilla a avut loc în 1989, la cea de-a 40-a aniversare a surorii amentei lui Charles. Atunci, la casa din Londra a unei membre a aristocraţiei, Lady Annabel Goldsmith. "Am intrat în casă şi i-am întins mâna Camillei cu gândul că trebuie să scap şi de asta", spunea Diana într-o înregistrare realizată de un amic, în secret, în 1991, conform mirror.co.uk. 

Prinţesa, care era căsătorită încă cu Charles, a decis, în aceea zi, că va participa la petrecere, deşi nimeni nu se aştepta ca ea să apară acolo. Prinţul moştenitor ar fi tot încercat, în aceea zi, să o convingă să nu se ducă. Ajunsă la petrecere, Diana a realizat că nici Charles, nici Camilla nu erau acolo, ci în altă parte a casei. "Toţi mi-au spus să nu mă duc după ei, dar le-am spus că mă duc să-mi găsesc soţul", a mai povestit ea.

Atunci i-a găsit într-o încăpere, cu un alt bărbat. S-a alăturat conversaţiei, iar apoi i-a spus Camillei: "Trebuie să vorbesc cu tine. S-a simţit nelalocul ei, dar a fost de acord. I-am rugat pe bărbaţi să plece şi, când au ieşit, i-am auzit cum se întreabă ce vreau să fac. Am rugat-o pe Camilla să stea jos şi i-am spus «Ştii exact despre ce e vorba». S-a făcut că nu are habar. I-am spus că ştiu despre idila ei cu Charles. Mi-a spus, ceea ce mi s-a părut foarte interesant «ai tot ce îţi poţi dori. Toţi bărbaţii sunt îndrăgostiţi de tine, ai doi copii frumoşi, ce mai vrei». I-am răspuns că îmi vreau soţul şi să nu mă trateze ca o idioată". 

Prinţesa Diana şi Prinţul Charles au divorţat în 1996
Prinţesa Diana şi Prinţul Charles au divorţat în 1996

Diana a povestit că, după discuţie, în maşină, a plâns ca niciodată, dar că a doua zi de dimineaţa s-a simţit alt om. I-a spus lui Charles că nu are secrete faţă de el şi poate să o intrebe pe Camilla despre ce au vorbit. 

Relaţia Dianei cu Charles însă nu a putut fi reparată şi cei doi s-au despărţit în 1992. Divorţul a fost anunţat în 1996, după ani de certuri. Diana amurit în 1997, în Paris. Charles şi Camilla s-au căsătorit în 2005. 

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net