Cine spune că înmormântările trebuie să fie evenimente triste şi cernite? În Marea Britanie, companiile de pompe funebre se întrec în oferte colorate pentru funeralii.


Baloane colorate, confeti, prăjituri, artificii şi chiar clovni. Cam aşa poate să arate o înmormântare dacă urmaşii celui decedat optează pentru unul dintre pachetele funerare recomandate de experta Jeannette Kupfermann. „O înmormântare modernă trebuie să fie un prilej de a etala rochii decoltate şi sexy, de a asculta muzică de jazz sau disco, de a da pe gât shot-uri de vodcă sau tequila. Recent, într-un orăşel de lângă Londra am fost la o înmormântare cu tematică hawaiiană. Acum o lună am primit o comandă de procesiune funebră cu super-eroi”, a declarat Kupfermann pentru Daily Mail.

16-peglob-3-8956151.jpg

inmormantare, tematica, clovni, super-eroi, pompe funebre, cimitir, petrecere
Un super-erou poate fi închiriat cu 150 ₤

 

Un clovn sau un super-erou se închiriază cu 150 de lire sterline, costumele cu sume cuprinse între 35 şi 100 de lire sterline, dricul costă 200 de lire sterline (cu tot cu şofer). Un întreg pachet tematic, cu tot cu mâncare şi sicriu poate ajunge la 2.800 de lire sterline. Însă, în funcţie de preferinţe, costurile pot creşte dacă la funeralii sunt aduşi DJ, formaţii muzicale, animale sau experţi în cocktailuri.

16-peglob-4-56533113.jpg

inmormantare, tematica, clovni, super-eroi, pompe funebre, cimitir, petrecere
Inclusiv clovnii îşi oferă serviciile în cimitir pentru 150 ₤
Loading...