Nu-i uşor să fii prinţesă: ce nu are voie să facă Meghan Markle când Regina e de faţă

Ultima actualizare:

    În prezenţa Reginei, Meghan trebuie să îşi studieze fiecare gestfoto Guliver / Splashnews
În prezenţa Reginei, Meghan trebuie să îşi studieze fiecare gestfoto Guliver / Splashnews

Nu e deloc uşoară viaţa de prinţesă! Cu siguranţă americanca Meghan Markle nu a avut habar înainte de nuntă ce presupune viaţa la Curtea Regală britanică. Însă treptat, fosta actriţă în vârstă de 36 de ani a ajuns să afle protocolul pe care trebuie să îl respecte la evenimentele... în familie.

Nu e uşor să fii prinţesă! Meghan Markle este obligată să respecte regula „orei de culcare” pe care Prinţesa Diana o detesta din tot sufletul, susţine Daily Star. Tabloidul britanic susţine că Meghan nu are voie să meargă la nculcare înaintea Reginei. Apropiaţii susţin că americancei i se pare extrem de ciudat acest protocol, dar că se supune necondiţionat.

De când s-a măritat cu Prinţul Harry, Meghan a învăţat că nu trebuie să mănânce la cină în timp ce mănâncă Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a. Ea este însoţită tot timpul de un paj în timpul întâlnirilor cu Regina, care îi şopteşte ce are voie să spună, să facă şi ce gesturi sunt permise în prezenţa Maiestăţii Sale. Meghan a aflat că trebuie să fie neutră din punct de vedere politic, că nu are voie să se îmbrace aşa cum îi place, ci trebuie să respecte eticheta Casei Regale şi mai ales că nu mai este 100% stăpână pe programul ei de zi cu zi.

Sir William Heseltine, secretarul personal al Reginei, de la Palatul Buckingham este cel care are grijă ca nimeni să nu plece de la masă după servirea cinei înaintea Reginei. Cea care s-a chinuit enorm să se conformeze acestei reguli a fost chiar Prinţesa Diana, care avea discuţii interminabile cu Prinţul Charles pe această temă. Heseltine: „Cina cu Regina era un coşmar pentru Prinţesa Diana. Era nevoie ca toţi invitaţii să mai stea la masă cel puţin o oră şi să discute diferite lucruri cu cei prezenţi până când Regina le permitea tuturor să meargă în camerele lor. De cele mai multe ori, Diana inventa diferite scuze şi se retrăgea în dormitor înaintea Reginei. Dar acest lucru nu era privit cu ochi buni de către Maiestatea Sa”.

Meghan însă nu se confruntă cu aceleaşi probleme de adaptare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net