Nu le-a păsat că-i poate vedea cineva! Au făcut sex pe capota mașinii

Ultima actualizare:
Un cuplu a făcut sex pe capota mașinii
Un cuplu a făcut sex pe capota mașinii

Când dorința-i mare, nimic nu-i poate sta în cale! Un cuplu nu tocmai la anii tinereții, dintr-un cartier rezidențial al unui orășel din Anglia, a vrut să-și condimenteze, probabil, viața sexuală și a încercat sexul pe capota mașinii.

Încă nu e clar cui aparține mașina, dar partida a fost surprinsă de angajata unui centru comercial care tocmai se întorcea acasă din tura de noapte, conform Daily Mail.

Sophie Browne (18 ani), din Sleaford, Lincolnshire, i-a văzut pe cei doi, un bărbat și o femeie care păreau să aibă în jur de 40 de ani, ieșind din casă goi-pușcă la miezul nopții. Fără să stea prea mult pe gânduri, cuplul s-a urcat pe capota unei mașini și a început să facă sex.

Tânăra i-a filmat cu telefonul mobil și a publicat filmulețul pe contul personal de Facebook, cu următorul comentariu: ”Azi noapte, în timp ce mă întorceam de la muncă. A trebuit să asist la așa ceva. Sper că persoanele care-și făceau de cap pe capota mașinii sunt bine, la fel și proprietarii mașinii în cauză. De vreme ce nu le-a păsat că erau în public și că îi poate vedea cineva, mi-am permis să-i filmez”.


    Un cuplu a făcut sex pe capota mașinii
Un cuplu a făcut sex pe capota mașinii
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net