Ducesa de Cambridge este una dintre figurile preferate ale britanicilor atunci când vine vorba despre memebrii Casei Regale. Întotdeauna implicată în diferite proiecte umanitare şi având un zâmbet larg pe buze, aceasta este modalitatea în care Kate se prezintă în faţa celor care o apreciază atât de mult pentru implicarea şi gingăşia de care dă dovadă. Recent, Kate Middleton a vizitat o maternitate cunoscută din Marea Britanie şi nu s-a dat înapoi de la nimic, din contră! Iată cum a decurs vizita ducesei de Cambridge la spitalul Kingston din Londra.


Ducesa de Cambridge are un program deosebit de încărcat, puţine fiind ocaziile în care se poate relaxa. Fie că participă la diferite evenimente oficiale cu prinţul William, este plecată alături de el în diferite turnee în lume sau se deplasează în diferite comunităţi pentru a interacţiona cu cei mai puţin norocoşi, Kate Middleton este în continuă mişcare. Şi-a asumat rolul de ducesă şi este întotdeauna gata să ofere un exemplu de implicare. Aşa a făcut şi în cadrul celei mai recente vizite pe care a făcut-o moaşelor de la spitalul Kingston din Londra. 

kate-middleton-heaps-praise-on-midwives-during-secret-visit.jpg

kate middleton
Kate Middleton a vorbit atât cu asistentele, cât şi cu pacientele spitalului
Foto: profimedia

Kate Middleton, care este la rândul său mama a trei copii, a petrecut două zile alături de moaşele de la spital, încercând să observe îndeaproape cu ce se ocupă şi în ce constă ajutorul pe care acestea îl oferă zi de zi gravidelor carfe trec pragul instituţiei medicale. Ducesa a discutat cu moaşele, a discutat cu pacientele, iar la finalul experienţei a fost emis un comunicat prin care ea şi-a exprimat gândurile şi sentimentele care au încercat-o de-a lungul celor două zile.

kate-middleton-midwives-1577485935.jpg

kate middleton
Kate Middleton a fost impresionată de munca pe care asistentele o depun zilnic
Foto: Profimedia

Kate s-a declarat profund impresionată de gradul de implicare al asistentelor medicale şi a subliniat faptul că respectă munca pe care ele o depun pentru a se asigura că fiecare femeie însărcinată care păşeşte în spital are parte de cel mai bun tratament. "Am fost impresionată de încrederea pe care oamenii mi-au arătat-o. Ei mi-au povestit experienţele lor cu deplină seninătate şi mi-au vorbit despre fricile care îi macină. În plus, compasiunea de care au dat dovadă moaşele a fost una remarcabilă. Etica pe care au demonstrat-o a fost una care onorează profesia pe care o au. Mă emoţionează faptul că ele nu cer să fie lăudate, ci continuă în tăcere să contibuie la aducerea pe lume unor vieţi noi. Ele sunt cele care demonstrează că nu dezvoltarea tehnologiei este cea care contează cel mai mult în industria medicală, ci umanitatea", au fost cuvintele ducesei de Cambridge.  

 
 
Loading...