Nu a ştiut că stătea în casă cu un criminal în serie! Ţinea prizonieră o femeie, legată cu lanţuri

Ultima actualizare:

    Todd Kohlhepp a recunocut că este autorul a 7 crimeFoto: Arhivă personală
Todd Kohlhepp a recunocut că este autorul a 7 crimeFoto: Arhivă personală

O femeie din Statele Unite ale Americii a avut parte de cel mai mare şoc din viaţa sa atunci când a aflat că cel cu care locuia în aceeaşi casă de 10 ani şi cu care avea o relaţie amoroasă era unul dintre cei mai căutaţi criminali în serie din întreaga ţară.

Potrivit mirror.co.uk, femeia nu a bănuit nici măcar pentru o secundă că iubitul ei ar putea fi un criminal cu sânge rece, deşi a recunoscut poliţiştilor că bărbatul avea un comportament distant şi adesea devenea agresiv.

Todd Kohlhepp , un agent de vânzări din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii a fost arestat după ce poliţiştii au găsit într-un container din spatele casei sale o femeie legată cu un lanţ de gât. Femeie era încă în viaţă şi a putut să le povestească poliţiştile ororile cărora a fost supusă de cel care o capturase. Todd îi ucisese iubitul şi obişnuia să o violeze de două ori pe zi. Mai mult decât atât, conform spuselor femeii, el a omorât alte 4 persoane, pe care le-a îngropat în grădină, după ce le-a tăiat în bucăţi.

Kohlhepp o vizita pe prizonieră şi îi povestea cât de priceput era la omorât oameni. El i-a motivat chiar şi ce l-a determinat să îi ucidă iubitul.” L-am omorât pentru că este mai uşor să controlezi pe cineva după ce îi iei ceva sau pe cineva pe care a iubit nespus”, a fost explicaţia halucinantă a criminalului.

Aici puteţi vedea unde a fost găsită femeia ţinută prizonieră

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net