Prințesa Charlotte a început deja să-și manifeste interesul și pasiunea pentru un anumit domeniu sportiv. Kate Middleton a participat alături de Prințul William la un eveniment de onorare a olimpicilor și paralimpicilor la Palatul Buckingham, unde nu a ezitat să devăluie tuturor pasiunile micuței prințese.


Ducele și Ducesa de Cambridge au participat alături de Regina Elisabeta la o recepție la Palatul Buckingham unde au întâlnit mai mulți sportivi olimpici pentru a-i felicita pentru meritele și performanțele obiținute, indormează The Mirror.

kate_charlotte.jpg

kate middleton charlotte
Prințesei Charlotte îi plac foarte mult caii
Foto: Getty

În timp ce discuta cu Natasha Baker, triplă medaliată cu aur la călărit, Kate nu a ezitat să dezvăluie pasiunile copiilor ei. „George este fascinat de scrimă, dar cred că totul se datorează măștilor care-i plac foarte mult. Și lui Charlotte i-ar plăcea să fie acum aici, dar fuge de agitația mulțimii.”

george.jpg

printul george
Prințul George este pasionat de scrimă
Foto: Getty

Jurnaliștii i-au cerut apoi sportivei paralimpice mai multe detalii despre discuția cu cei doi duci: „Am vorbit despre copiii ei, iar ea mi-a spus că lui Charlotte îi place să călărească, lucru care m-a bucurat să-l aud. I-am spus lui Kate că o voi aștepta pe Charlotte peste vreo 20 de ani pentru un mic antrenament. În plus, mi-a mai spus că-i plac foarte mult caii.”

Pasiunea micuței Charlotte pentru călărit a putut fi observată încă din vizita ei în Canada, unde a fost surprinsă la o petrecere pentru copii cum a vrut să călărească un cățel. Poate că nu semăna el cu un căluț, dar cu siguranță Prințesei Charlotte i-ar fi plăcut o plimbare pe spatele lui.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...