Numele soţiei lui Kim Jong-Un, interzis în China. Care este motivul din spatele acestei decizii

Ultima actualizare:

    Kim Jong-Un şi soţia sa alături de omologul chinez şi soţia acestuia Foto: AFP
Kim Jong-Un şi soţia sa alături de omologul chinez şi soţia acestuia Foto: AFP

Kim Jong-un s-a întâlnit cu omologul său chinez, Xi Jinping, în prima sa vizită externă de la preluarea puterii, în 2011. El nu a venit la Beijing singur, ci însoțit de soția sa Ri Sol-ju, care a atras toate privirile, iar potrivit internauţilor a avut o apariţie mult mai reuşită decât cea a soţiei preşedintelui chinez.

Cu ocazia vizitei liderului nord-coreean, chinezii au trebuit să respecte un set de reguli stricte, printre care respectarea unei interdicţii clare privind menţiunile referitoare la Ri Sol-ju, soția lui Kim Jong-un. Chinezii au avut însă numai cuvinte de laudă la adresa primei doamne nord-coreene şi au catalogat-o folosind doar vorbe apreciative, relatează theindependent.co.uk.

Ţinutele, dar şi zâmbetul primei doamne de la Phenian i-au cucerit pe gazde, iar locuitorii care au văzut pozele au fost de părere că tânăra soţie a lui Kim Jong-Un a fost mult mai bine îmbrăcată şi mai drăguţă decât soţia preşedintelui Xi, fosta solista a armatei.


    Soţia liderului nord-coreean, Kim Jong-Un Foto: Captură video
Soţia liderului nord-coreean, Kim Jong-Un Foto: Captură video

Unii internauţi au mers mai departe cu laudele şi au afirmat că soţia lui Kim Jong-Un este un diplomat mai bun decât sora acestuia, care a aparticipat la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud. „Ri Sol-ju este într-adevăr amabilă și frumoasă. Pot spune că se pricepe mai bine decât sora lui Kim la diplomație, din poziția de primă doamnă”. Nici creatorii de modă nu au rămas complet indiferenţi în faţa eleganţei afişate de soţia lui Kim Jong-Un şi au precizat că ţinuta aleasă este una îndrăzneaţă, ţinând cont de locul cu înclinaţii totalitariste de unde provine Ri Sol-Ju.

În ciuda faptului că vizita a fost una neoficială, chinezii i-au copleşit pe vizitatori cu dovezi de atenţie. Liderul nord-coreean a fost primit cu toate onorurile rezervate marilor şefi de stat: banchet fastuos, zâmbete, fotografii cu soţiile, escortă de motociclişti şi buchete de flori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net