Nuntă cu o întorsătură neașteptată în India! Mireasa s-a prăbușit la pământ și a murit chiar înainte de finalizarea ceremoniei nupțiale. Mirele nu a stat prea mut pe gânduri și s-a căsătorit cu sora mai mică a acesteia, în aceași zi în care partenera sa a murit.


Incidentul a avut loc pe 27 mai în satul Samaspur din nordul țării, potrivit Times of India care relatează că nunta a fost între o femeie numită Surbhi și un bărbat dintr-un sat învecinat numit Mangesh Kumar.

Cei doi făceau schimb de ghirlande de flori, tradiționale la nunțile din India, când Surbhi s-a prăbușit pe scenă. Un doctor s-a grăbit să îi acorde primul ajutor dar a declarat ulterior că femeia și-a pierdut viața din cauza unui infarct, potrivit site-ului indian News 18, citat de Hotnews.ro.

Însă nunta a continuat cu o altă mireasă pentru că bărbatul a decis să o ceară în căsătorie pe sora mai mică a celei care a murit. 

„Nu am știut ce să facem în acea situație. Ambele familii au discutat și cineva a sugerat că sora mea mai mică Nisha să fie măritată cu mirele”, a relatat Saurabh, fratele celor două femei pentru canalul TV9.

„A fost o decizie grea pentru familia noastră. O fiică zăcea moarta într-o cameră și nunta unei alte fiice era oficiată în cealaltă cameră”, a declarat și unchiul celor două fete, adăugând că „nu a trăit niciodată emoții atât de amestecate”.

 
 
Loading...