Nunta fotomodelului Bar Refaeli, motiv de scandal în Israel

Ultima actualizare:

    Fotomodelul israelian, Bar Refaeli şi omul de afaceri, Adi Ezra au avut o nuntă de excepţiefoto: peoplestylewatch.com
Fotomodelul israelian, Bar Refaeli şi omul de afaceri, Adi Ezra au avut o nuntă de excepţiefoto: peoplestylewatch.com

Fotomodelul israelian Bar Refaeli (30 de ani) s-a căsătorit miercuri (30 septembrie) cu omul de afaceri Adi Ezra (40 de ani). Cei doi au făcut schimb de jurăminte în faţa a 300 de invitaţi, rude şi prieteni de familie, miercuri (30 septembrie) la “Carmel Forest Spa Resort”, în Haifa, Israel.

“Cea mai importantă zi din viaţa mea. M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu. Ne vom iubi mereu şi vom rămâne pentru totdeauna împreună”, a scris Refaeli  pe Instagram, deasupra pozei pe care a publicat-o. În imagine se observă trena lungă a rochiei şi dantela cu ciucuri. Părul este prins în faţă, în timp ce buclele îi cădeau lejer pe spate, conform peoplestylewatch.com.

Bar Refaeli şi Adi Ezra, la puţin timp după ceremonie
Bar Refaeli şi Adi Ezra, la puţin timp după ceremonie

"Nunta anului" din Israel, a avut peste 300 de invitați, a costat în jur de 352.000 de euro şi se va prelungi pe durata întregului sfârșit de săptămână, potrivit România.TV. Miri au apelat la un rabin ultra-ortodox pentru oficierea căsătoriei, deoarece actul căsătoriei trebuie încheiat de un cleric pentru a fi recunoscut de Ministerul de Interne.

Potrivit România.tv, mediile progresiste din Israel și-au exprimat dezamăgirea pentru faptul că fotomodelul nu a optat pentru o ceremonie alternativă, prin care să denunțe lipsa instituției căsătoriei civile sau a celei pentru persoane de același sex. Chiar dacă iniţial s-a anunţat că spațiul aerian de deasupra zonei respective va fi închis, decizia a deranjat numeroși israelieni, piloți și operatori de zbor. Ministerul israelian al transporturilor, Israel Katz, a anulat duminică (27 septembrie) decizia aviației civile de a închide spațiul aerian al zonei în care se va desfășura nunta fotomodelului Bar Refaeli. Restricţia a fost solicitată din motive de securitate şi pentru că fastuoasa ceremonie prin care starul de modă şi-a unit destinul cu omul de afaceri israelian Adi Ezra să poată fi filmată și de sus, cu ajutorul a cinci drone și a două elicoptere.

Invitația de nuntă a cerut participanților să se prezinte cu documente de identitate și le-a interzis folosirea telefoanelor, aparatelor foto sau camere de luat vederi. Mai mult, personalul complexului a fost obligat să semneze angajamente de confidențialitate.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net