Nuntă regală, bijuterii regale! Iată cum au arătat verighetele mirilor Harry și Meghan

Ultima actualizare:

    Iată cum au arătat verighetele celor doi miri!Foto: Getty
Iată cum au arătat verighetele celor doi miri!Foto: Getty

Cele două verighete pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor trebui să le poarte toată viața, ca semn al uniunii dintre ei, au fost special alese de către cei doi miri.

În momentul în care aceștia și-au spus jurămintele, atenția camerelor de filmat s-a îndreptat către verighete, pe care mirii și le dăruiau unul altuia, pentru a observa detaliile bijuteriilor. Prințul Harry și Meghan Markle au fost cei care au ales modelul și casa creatoare a celor două verighete. Cea a Prințului Harry a fost făcută din platină, căreia i s-au adăugat finisaje subtile, conform DailyMail. Inelul lui Meghan Markle a fost creat dintr-o bucată de aur galez (de Welsh), potrivit anunțului oficial al Palatului Kesington. Ambele bijuterii au fost făcute de Casa Cleave and Company și au fost aduse la ceremonia din cadrul capelei St.George, a castelului Windsor, de către cavalerul de onoare al Prințului Harry, fratele acestuia, Prințul William, Ducele de Cambridge. 


    Prințul Harry și Meghan Markle își dăruiesc, unul altuia, verighetele Foto: Getty
Prințul Harry și Meghan Markle își dăruiesc, unul altuia, verighetele Foto: Getty

„Prințul Harry și Meghan Markle au ales Cleave and Company pentru crearea verighetelor. Cea a lui Meghan a fost concepută dintr-o bucată de aur de Welsh, acesta fiind un cadou din partea Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a”, au adăugat sursele oficale ale Palatului Kesington. 


    Verigheta lui Meghan Markle Foto: Getty
Verigheta lui Meghan Markle Foto: Getty

Mireselor din familia regală le este oferită, în mod tradițional, o verighetă confecționată din pepite de aur din mina Clogau St David's, din nordul Wales-ului ( Welsh). Puțini monarhi de sex masculin au decis, de-a lungul timpului, să poarte verighete, după nuntă, însă Harry a dorit să țină minte acest moment special, alegând un inel simbolic. Cei de la Cleave and Company sunt cunoscuți ca fiind principala sursă regală de aprovizionare de bijuterii, a palatului Buckingham. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net