Nuntă regală cu interdicții! Oaspeții au primit un ghid de 7 pagini cu instrucțiuni

Ultima actualizare:

    Ce reguli vor trebui să urmeze invitații cuplului regal Foto: Getty
Ce reguli vor trebui să urmeze invitații cuplului regal Foto: Getty

Mai sunt mai puțin de două saptămâni până la mult așteptatul eveniment din acest an: Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai.

După ce au fost stabilite detaliile organizatorice cu privire la nuntă, acum este și rândul invitaților să fie puși „în vizor”. Cum un eveniment de o asemenea amploare are nevoie și de luarea unor măsuri de securitate, pentru a nu apărea situații neplăcute, oaspeții care vor urma să fie prezenți la ceremonie au fost puși la curent cu anumite reguli, pe care vor trebui să le respecte cu strictețe. Aceștia au primit deja un ghid cu instrucțiuni, care îi anunță pe invitați maniera în care se va desfășura nunta, fiind stipulate și anumite restricții care vizează securitatea. Nerespectarea regulilor va aduce cu sine și sancțiuni, bineînțeles, printre care și confiscarea obiectelor interzise. Printre aceste obiecte se numără telefoanele mobile și/sau camerele de filmat neoficiale, conform site-ului britanic Express, aceasta fiind o regulă destul de strictă, care ar putea să-i nemulțumească pe invitați. 


    Cuplul regal a interzis telefoanele și camerele de filmat, la ceremonia de nuntă Foto: AFP
Cuplul regal a interzis telefoanele și camerele de filmat, la ceremonia de nuntă Foto: AFP

Ghidul de reguli, care conține șapte pagini, le sugerează invitaților și traseele, două la număr, pe care ar trebui să le aleagă, pentru a ajunge la punctul de întâlnire al evenimentului, Windsor Farm Shop, care se află în apropierea Castelului Windsor, locul unde va avea loc nunta. Odată ajunși la locul de întâlnire, participanții la eveniment vor trebui să treacă prin proceduri de securitate și le vor fi verificate bagajele și actele de identitate. Acestora le-a fost interzis să participe la ceremonie cu bagaje voluminoase, iar cei ce vor avea telefoane mobile și aparate de filmat în posesie vor fi obligați să le predea firmelor de securitate, putând să le obțină abia după sfârșitul evenimentului. Invitații vor ajunge la Castelul Winsor prin intermediul unor autobuze speciale.

Setul impresionant de reguli a fost gândit în detaliu, anunțându-i pe invitați și când vor putea folosi toaletele. Acestea vor fi deschise pentru oaspeți doar între orele 09:00-11:00, după care se vor închide pe durata slujbei religioase, și se vor redeschide abia după ora 13:00.

În ceea ve privește dress code-ul, domnii vor trebui să poarte costume sau ținute casual de zi, iar doamnele, rochii de zi și pălării. Domnilor le este interzisă totuși purtarea de săbii sau spade, și de medalii decorative, după ce la nunta regală dintre Prințul William și Kate Middleton, David Beckham și-a purtat titlul onorific pe umărul greșit. 

Ghidul îndrumător prevede și modalitatea în care oaspeții vor putea aduce cadourile de nuntă: „Cadourile de orice fel nu pot fi aduse la Capela St.George sau la recepția de nuntă de la Castelul Windsor. Invitații sunt rugați să consulte informațiile date de Palatul Kesington, cu privire la metodele prin care pot livra cadourile.” Totuși, cuplul a dezvăluit că în loc de cadouri, ar prefera ca oaspeții să facă donații, la câteva organizații caritabile alese deja de către cei doi viitori soți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net