Caz șocant în Italia! Deși familia ar trebui cea care să te protejeze întotdeauna, o poveste terifiantă a zguduit lumea. Rudele unei tinere de 18 ani sunt anchetate sub suspiciunea de crimă, după dispariția ei din casa familiei din nordul Italiei.


Poliția italiană susține că familia lui Saman Abbas dorea anul trecut ca ea să călătorească în Pakistan si să ia parte la o căsătorie aranjată, însă tânara s-a împotrivit. Unul dintre verii ei a fost arestat în Franța și extrădat în Italia. Unchiul și un alt văr al tinerei sunt dați dispăruți, iar părinții ei ar fi plecat în Pakistan. Procurorii îi suspectează pe toți cinci de crimă, deși încă nu au fost găsite rămăsițe umane ale presupusei victime, scrie Digi24. Tatăl fetei a declarat că tânara ar fi plecat în Belgia.

Fata ar fi fost băgată într-un sac, după ce a fost ucisă

Saman ar fi trăit sub protecția serviciilor sociale încă din luna octombrie 2020, însă s-a întors în locuința familiei ei din apropiere de Parma în aprilie 2021. 

Poliția italiană a început căutările în apropierea casei familiei la începutul lunii mai, iar acum a recurs la senzori electromagnetici pentru a cerceta mai bine solul.

Totodată, au fost publicate imagini realizate de o cameră de supraveghere în data de 29 aprilie - autoritățile susțin că Saman ar fost ucisă pe 30 aprilie - în care trei dintre suspecți apar cărând lopeți, o rangă și un sac albastru.

 
 
Loading...