O altă ţară vizitată, aceeaşi lecţie de stil! Kate Middleton, ţinute de nota zece, în vizita din Pakistan

Ultima actualizare:
Kate Middleton şi prinţul William, la aterizarea în Pakistan
Kate Middleton şi prinţul William, la aterizarea în Pakistan

Ducii de Sussex s-au întors în urmă cu o săptămână din primul lor turneu în ţările africane. Călătoria a fost una plină de emoţii şi cu o însemnătate aparte pentru prinţul Harry, care a călcat pe urmele mamei sale, celebra prinţesa a inimilor, Diana. Întorşi în Marea Britanie, au decis să se odihnească şi nu au apărut public în ultimele zile. Spre deosebire de ducii de Sussex, care sunt un pic obosiţi, Kate Middleton şi prinţul Harry şi-au încărcat bateriile şi au pornit într-un turneu în Pakistan. Prilej cu care Kate a oferit încă o lecţie de stil, alegând nişte articole vestimentare care ar putea smulge aprecieri până şi celui mai asupru critic.

Prinţul William (37 de ani) şi soţia sa, ducesa Kate (36 de ani), au ajuns luni seară în Pakistan, în ceea ce Palatul Kensington a descris drept cel mai „complex“ turneu efectuat de cuplul regal britanic, ţinând cont de problemele de securitate şi de logistică. Ducii de Cambridge sunt primii membrii ai familiei regale care vizitează Pakistan după Charles şi Camilla în 2006. Şi Prinţesa Diana a fost în ţara asiatică, în 1996. William şi Kate vor străbate, în decursul a cinci zile peste 1000 de kilometri din teritoriul ţării şi se vor întâni cu tineri pakistanezi pentru a discuta felul în care ţara se adaptează schimbărilor climatice majore. 

Ducesa de Cambridge, o altă lecţie de stil 

Kate şi William au aterizat luni în Pakistan şi s-au întâlnit cu ministrul de externe al Pakistanului. Aşa cum ne-a obişnuit, Kate a purtat o rochie superbă, care i-a accentuat trupul filiform, dar care nu a eclipsat cu nimic zâmbetul plin de căldură a ducesei. 

Kate a purtat rochia tradiţională a ţării în timpul vizitei la o şcoală primară
Kate a purtat rochia tradiţională a ţării în timpul vizitei la o şcoală primară

Ulterior, ducesa Kate s-a schimbat într-un alt kameez shalwar- rochia naţională a ţării – de un albastru regal, realizată de designerul pakistanez Maheen Khan. William, la rândul său, a ales o ţinută mai puţin formală şi a purtat o cămaşă bleu, pantaloni şi pantofi negri. După întânirea cu ministrul de externe, ducii de Cmabridge au vizitat o şcoală primară şi au petrecut timp alături de copiii, spre fericirea micuţilor care s-au fotografiat veseli alături de Kate Middleton şi soţul său, prinţul William. 

Ducii de Cambridge, la recepţia organizată în seara de 15 octombrie
Ducii de Cambridge, la recepţia organizată în seara de 15 octombrie

Kate Middleton a strălucit, la propriu şi la figurat

Seara de marţi a fost una festivă pentru Kate şi William întrucât ei au participat la o recepţie cu scopul sărbătoririi relaţiilor politice dintre Marea Britanie şi Pakistan. Kate Middleton a strălucit, atât la propriu cât şi la figurat, iar rochia aleasă de ducesa a fost una ce nu a putut fi trecută cu vederea. Cu un croi tradiţional rochiilor tradiţionale pakistaneze şi un şal aşezat pe umărul drept, ţinuta ducesei a fost una de nota zece. Kate nu a accesorizat excesiv rochia, deja destul de încărcată datorită strasurilor. 


    Ducii de Cambridge, la recepţia organizată în seara de 15 octombrieFoto:Arhivă personală
Ducii de Cambridge, la recepţia organizată în seara de 15 octombrieFoto:Arhivă personală
image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net