O companie feroviară britanică și-a anunțat în mod eronat călătorii că Prințul Philip a murit: "Majestatea Sa a decedat!"

Ultima actualizare:

    Prințul Philip este internat în spitalFoto: Getty
Prințul Philip este internat în spitalFoto: Getty

De-a râsul-plânsul! Prințul Philip (99 de ani) a petrecut ultimele nopți în spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă. Simpatizanții familiei regale așteaptă cu sufletul la gură vești bune despre starea acestuia. O companie ferovară a făcut una anunț stupefiant, joi (4 martie). TransPennine Express [TPE] a făcut o greșeală coloseală pe site-ul său web. Clienții șocați au observat-o și au alertat firma.

Britanicii au fost derutați după ce o companie de trenuri a anunțat în mod eronat moartea prințului Philip pe site-ul său. TransPennine Express [TPE] a dat vestea joi, 4 martie, în timp ce ducele de Edinburgh își petrecea cea de-a 17-a noapte în spital. Persoanele care vizitează site-ul web au fost întâmpinate cu mesajul: „Suntem întristați de moartea Alteței Sale Regale, Ducele de Edinburgh”. TPE a fost alertat de eroare pe rețelele de socializare. A fost nevoie de aproximativ 30 de minute pentru rectificare, relatează Manchester Evening News. La momentul respectiv, contul Twitter al TFE a postat: „Suntem conștienți de această eroare pe site-ul nostru și lucrăm cât mai repede posibil pentru a remedia această problemă”.

Prințul Philip a fost dus cu ambulanța la Spitalul St Bartholomew din City of London, luni, 1 martie, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de inimă de succes. El a fost internat inițial la spitalul privat King Edward VII din 16 februarie ca măsură de precauție după ce s-a simțit rău. Palatul a declarat că ducele în vârstă de 99 de ani va rămâne în spital pentru „tratament, odihnă și recuperare” pentru câteva zile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net