O familie de refugiați, anchetată că ar fi vrut să-și vândă copilul pe internet

Ultima actualizare:

    Un bebeluș a fost scos la vânzare pe internetFoto: Getty
Un bebeluș a fost scos la vânzare pe internetFoto: Getty

Un anunț apărut pe un site de vânzare-cumpărare a atras atenția polițiștilor din Germania. O familie de refugiați ar fi publicat o ofertă cel puțin bizară: își vindeau bebelușul de o lună pentru 5000 de euro.

“De vânzare: un copil de 40 de zile, care se numește Maria” este textul anunțului care a ridicat grave semnale de alarmă, alături de câteva imagini ale bebelușului. După ce mai multe reclamații au fost îndreptate către mesajul cu pricina, site-ul a decis să-l elimine, notează thelocal.de.

Poliția din Duisburg a intrat pe fir, a dat de urma familiei și i-a percheziționat casa. Oamenii legii au identificat membrii familiei drept refugiați care trăiesc în orașul german. Copilul a fost luat de serviciile de protecție a minorilor, iar părinții au fost chestionați de autorități.

“Dacă a fost sau nu o glumă nesărată, vrem ca vinovații să suporte consecințele. Noi am răspuns prompt la mesaje, am blocat utilizatorul și am făcut un raport la poliție. Sperăm că a fost vorba despre o glumă și că bebelușul este bine”, a anunțat purtătorul de cuvânt al site-ului eBay.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net