O fată de 16 ani s-a sinucis după ce a văzut un serial despre asta! Mama ei e devastată

Ultima actualizare:

    Jasmine Lindsay s-a aruncat în fața unui trenFoto: thesun.co.uk
Jasmine Lindsay s-a aruncat în fața unui trenFoto: thesun.co.uk

O mamă devastată a povestit cum fiica ei, care până să se uite la un serial despre sinucidere voia să trăiască până la 122 de ani, și-a luat propria viață. Jasmine Lindsay din Marea Britanie a urmărit serialul "13 Reasons Why pe Netflix", împreună cu iubitul ei, înainte de a-și lua propria viață într-o gară, pe 22 iulie. Avea doar 16 ani.

Ea fost lovită de un tren în gara Swanley, la aproximativ 6 dimineața. Mama ei, Shannon, a declarat polițiștilor că fiica ei fusese sănătoasă și părea foarte fericită, înainte de moartea ei. Ea a spus că este îngrijorată de faptul că iubitul lui Jasmine a vorbit cu ea despre sinucidere și că au urmărit controversatul serial, acasă la el. Show-ul se concentrează în jurul sinuciderii unui elev de liceu. 

„Eu și familia mea nu am văzut semne că Jasmine ar face vroedată așa ceva. Era strălucită și pozitivă. Avea un râs contagios. Îi plăcea doar să chicotească și să-i facă pe toți să râdă. A spus mereu că vrea să călătorească în lume. A avut o dietă sănătoasă și a spus că dorește să fie cea mai în vârstă persoană în viață înregistrată și să fie în Cartea Recordurilor Guinness”, a povestt mama ei, potrivit The Sun. Cea mai bătrână persoană care a trăit vreodată a fost Jeanne Louise Calment din Franța, care a murit la 122 de ani în 1997.

Iubitul ei a sugerat familiei să o caute în gară

În zilele dinaintea tragediei, Jasmine fusese într-o călătorie cu familia, iar mama ei susține că adolescenta așteptase cu nerăbdare o vacanță. Ea a spus că a observat că Jasmine a dispărut la 9.30 și a sunat-o pe sora ei înainte să-i telefoneze prietenului adolescentei. El a fost cel care le-a spus să o caute în gară, fapt ce i-a făcut pe polițiști să suspecteze că băiatul știa mai multe despre starea iubitei lui. Se pare că Jasmine avea un jurnal în care și-a scris intențiile sinucigașe. Totodată, medicul legist a confirmat că Jasmine s-a sinucis.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net