O femeie a crezut că se urcă în Uber, dar a nimerit în mașina unui criminal! Cadavrul ei a fost descoperit la câteva ore

Ultima actualizare:

    Tânăra a crezut că se urcă în cursa Uber pe care o comandaseFoto: stirileprotv.ro
Tânăra a crezut că se urcă în cursa Uber pe care o comandaseFoto: stirileprotv.ro

Crimă șocantă în Columbia, Carolina de Sud! Samantha Josephson aștepta un Uber, vineri (29 martie), în jurul orei 2:00. Camerele de supraveghere au surprins-o în timp ce iese din local vorbind la telefon și se urcă în mașina greșită, crezând că e Uber-ul pe care îl comandase.

Tânăra s-a urcat într-un Chevrolet Impala în fața barului și nu a verificat pe aplicație dacă e Uber-ul pe care l-a comandat. Cadavrul Samanthei a fost găsit câteva ore mai târziu, pe un câmp. Trupul neînsuflețit al fetei prezenta numeroase răni la față, gât, abdomen și membre. Anchetatorii nu au dat însă detalii despre cum a fost ucisă Samantha Josephson. 

Prietenii ei, dar și bodyguard-ul baruli au văzut-o cum se urcă în mașină, dar au crezut că este cursa pe care tocmai ce o comandase. Uber-ul a sosit câteva momente mai târziu, după ce tânăra a plecat. Prietenii ei au alertat autoritățile la scurt timp, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Suspectul a fost arestat

Nathaniel David Rowland (24 de ani) a fost arestat în legătură cu uciderea și răpirea tinerei. El a fost văzut conducând aceeași mașină în care s-a urcat Samantha în seara crimei. Suspectul a fost prins sâmbătă (30 martie) în apropierea aceluiași bar de către un polițist. În mașina lui se afla o femeie, potrivit stirileprotv.ro.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net