O tânără de 27 de ani care a lucrat ca gardian la o închisoare din Marea Britanie a întreținut relații intime cu un deținut. Ayshea Gunn a avut o relația de patru luni cu Khuram Razaq, un bărbat de 29 de ani.


Superiorii săi de la închisoarea Berwyn au aflat despre această poveste și nu au lăsat lucrurile așa. Ayshea Gunn a fost dată afară, reținută și s-a ales și cu un proces de toată furmusețea. Avocatul său, Andrew Egerton, susține că femeia a pledat vinovată. Tânăra a fost scoasă pe cauțiune și urmează să se prezinte în fața judecătorului pe 23 decembrie, potrivit Daily Star.

ayshea-gunn.jpg

Ayshea Gunn
Ayshea Gunn lucra de doi ani ca gardian
Foto: Facebook

 

Deținutul are de ispășit o pedeapsă de 12 ani de închisoare

Procurorul Robert Blakemore a precizat că deținutul Khuram Razaq va putea vorbi cu magistrații printr-o conferință video. El a fost arestat în 2016 și are de ispășit 12 ani de închisoare pentru furt calificat și tentativă de omor. 

Relația dintre Ayshea Gunn și pușcăriaș a durat între iulie și noiembrie 2018. Nu au fost făcute publice detaliile poveștii de iubire dintre cei doi, însă se pare că tânăra a întreținut relații intime cu pușcăriașul. Ayshea ar putea ajunge și ea în în închisoare, după faptele comise.

Ayshea Gun a studiat criminologia la facultate și a ajuns gardian în ianuarie 2017.

ayshea.jpg

Ayshea Gunn
Tânăra a studiat criminologia la facultate
Foto: Facebook

 

Citește și

Ea e bomba-sexy de la Rutieră: «Aşa poliţistă să mă tot oprească»

Polițistă aflată în timpul liber, bătută și târâtă de păr de un interlop din Alba Iulia

 

 
 
Loading...