Tensiunile din capitala Uniunii Europene, Bruxelles, sunt la cote maxime după atentatele din 22 martie, când au murit peste 30 de persoane și alte 280 au fost rănite. Incidentele nu lipsesc nici acum, la mai bine de 10 zile de la tragedie.


Un filmuleț care arată o mașină albă cum lovește intenționat o femeie musulamnă a îngrozit o lume întreagă, notează Daily Mail. Cartierul Molenbeek din capitala Belgiei a fost scena teribilului incident, în timpul interzicerii unui protest anti-Islam pe străzile din Bruxelles. După ce a demarat în trombă, bolidul s-a "înfipt" direct în femeia care traversa, a trântit-o pe capotă și a târât-o pe șosea, pentru ca apoi să-și continue drumul ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Poliția a înconjurat mașina și i-a prins pe cei care au pus la cale teribila faptă.

Bărbatul din dreapta făcea fotografii

Ceea ce este cu atât mai strigător la cer este faptul că pasagerul mașinii avea o mână scoasă pe geam, în care ținea telefonul, fiind astfel bănuit că a filmat sau a făcut fotografii în timp ce șoferul o călca pe doamna respectivă.

Deși a fost serios lovită, femeia a părut conștientă când a primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Poliția nu a dat detalii cu privire la actuala stare a femieii sau la motivele care au determinat șoferul să o lovească atât de crud.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: