O fetiță de doar opt ani a fost diagnosticată cu cancer la sân

Ultima actualizare:

    Chrissy e cea mai tânără pacientă diagnosticată cu cancer la sânFoto: Daily Mail
Chrissy e cea mai tânără pacientă diagnosticată cu cancer la sânFoto: Daily Mail

La vârsta de doar opt ani, Chrissy Turner a devenit cea mai tânără pacientă diagnosticată cu cancer la sân. Acest lucru se întâmpla în urmă cu doi ani. Acum, ea are zece ani și este fericita supraviețuitoare a cumplitei boli.

În urmă cu doi ani, părinții au observat că fetița lor prezenta un nodul în partea dreaptă a pieptului, precizează Daily Mail. Părinții micuței s-au temut pentru viața fiicei lor, mai ales că amândoi sunt supraviețuitori ai cancerului, așa că au dus-o pe Chrissy la mai mulți medici pentru investigații amănunțăte.

Chrissy, care este originară din Utah (Statele Unite), nu era nici măcar suficient de dezvoltată pentru a purta sutien atunci când doctorii au supus-o unei masectomii, o operație de îndepărtare a țesutului mamar afectat.

 Din fericire, timp de doi ani, fetița a fost puternică și a reușit să învingă cumplita boală, chiar dacă a cunoscut de la o vârstă prea fragedă ce înseamnă îndepărtarea unui sân.

„După ce am trecut prin atâtea, suntem fericiți că se simte bine. Boala nu a încetinit-o deloc, este la fel de energică. Am avut experiențe la limită cu cancerul. Ne-a unit și ne-a făcut să fim atenți la orice simptome”, a mărturisit mama micuței.

De acum înainte, Chrissy așteaptă să fie supusă unei intervenții de reconstrucție mamară, dar această etapă va veni abia atunci când va fi la pubertate și va începe să se dezvolte.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net