O fetiță basarabeancă a cântat balada „Lupii” pe scena „Voice Kids” din Rusia! Publicul, în delir

Ultima actualizare:

    Iuliana Beregoi a interpretat balada populară "Lupii pe scena unui concurs de talente din RusiaFoto: Facebook
Iuliana Beregoi a interpretat balada populară "Lupii pe scena unui concurs de talente din RusiaFoto: Facebook

Într-un context extern destul de nefavorabil, plin de tensiuni și critici îndreptate împotriva Rusiei, o fetiță din Republica Moldova a avut curajul să interpreteze la concursul „Voice Kids Russia” balada populară „Lupii”, în ale cărei versuri sunt aluzii subtile la trecutul tulbure românesc, în care am fost cotropiți de alte popoare (inclusiv rușii).

Fetița se numește Iuliana Beregoi, are 12 ani și este originară din Orhei (Republica Moldova). Ea a reușit să cucerească jurații și publicul rus de la „Voice Kids Russia”, echivalentul „Vocii României Junior” și a ajuns în finala concursului, după cum precizează zugo.md.

După ce la primele audiții a impresionat juriul prin interpretarea melodiei „Skyfall”, a Adelei, optând să intre în echipa celebrei cântărețe rusoaice, Niușa, aceasta din urmă a decis să meargă în Finală cu micuța basarabeancă, potrivit Digi 24. Vineri, pe 28 aprilie, Iuliana Beregoi a cântat balada populară stilizată a artistei Adda, din România.


    Jurații
Jurații

În ciuda faptului că versurile vorbesc subtil despre traiul pașnic, tradiționalist al satului românesc, tulburat de cotropitori străini (chiar ruși), melodia i-a încântat pe toți și chiar i-a făcut pe jurați să danseze pe ritmurile sale. Fetița a purtat, de asemenea și un costum tradițional românesc stilizat. A fost un moment foarte apreciat inclusiv de telespectatori, care au votat-o în număr mare pe Iuliana, obținând 33,6% din voturi și clasându-se pe locul al doilea, la o distanța de aproape 1-%, față de concurenta Alina Sansîzbai, cea care a trecut în ultima etapă a Finalei.

Iuliana a cântat balada populară "Lupii" la "Voice Kids Russia"

Ioana Beregoi, la preselecțiile "Voice Kids Russia"

image
image
image
image
image
image
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net