O mamă şi fiica ei, date afară din avion dintr-un motiv care i-a revoltat pe pasageri

Ultima actualizare:

    Pasagerii le-au susținut pe femeie și pe fiica ei, spunând că gestul pilotului este „ridicol”Foto: Captură video
Pasagerii le-au susținut pe femeie și pe fiica ei, spunând că gestul pilotului este „ridicol”Foto: Captură video

O familie care se întorcea de la Disney World a fost evacuată din avionul cu care zburau, prin aterizare de urgență. Pilotul avionului a refuzat să continue zborul din cauza prezenței la bord a fiicei lor, care suferă de autism.

Doctorul Donna Beegle se întorcea din Portland, Statele Unite, cu un avion al companiei de zbor United Airlines, când ea, împreună cu fiica ei în vârstă de 15 ani, Juliette, au fost evacuate din avion la o aterizare de urgență în orașul Salt Lake City.

Juliette a refuzat să mănânce ceea ce familia ei a adus la bord, în consecință, mama ei a cerut un platou cu mâncare de la clasa întâi, pentru a evita o eventuală criză a adolescentei. Câteva minute mai târziu, Donnei i s-a spus că pilotul nu este de acord cu prezența fiicei ei în avion, potrivit metro.co.uk.

Mai mulți pasageri le-au susținut pe Donna și pe fiica ei, susținând că decizia pilotului este „ridicolă” și că ar trebui să fie dat în judecată pentru decizia pe care a luat-o.

Astfel, Donna Beegle se pregătește, acum, să dea în judecată compania United Airlines pentru discriminare și a declarat că obiectivul ei este acela de a face cunoscută problema situația celor care suferă de autism. Mai mult, Donna dorește ca toți angajații companiei aeriene să fie instruiți în ceea ce privește pasagerii cu nevoi speciale.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net