O mamă și-a scăpat accidental copilul din brațe, după ce s-a dezechilibrat pe scările rulante! Bebelușul de trei luni a murit

Ultima actualizare:

    Femeia s-a dezechilibrat pe scăriFoto: captură video
Femeia s-a dezechilibrat pe scăriFoto: captură video

O femeie din China și-a scăpat accidental bebelușul din brațe, când s-a dezechilibrat pe scările rulante, într-un mall. Copilașul de trei linu nu a mai avut nicio șansă după ce a căzut de la etajul al treilea al centrului comercial.

Incidentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere. Femeia și-a pierdut pentru câteva secunde echilibrul și a scăpat bebelușul de trei luni din brațe. Incidentul a avut loc în provicia Guangdong, sâmbătă după-amiază (30 martie). Medicii ajunși cu ambulanța la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil. Bebelușul a fost pronunțat mort la locul tragediei. 

„Mama era cu ambii copii pe scările rulante. Probabil că nu și-a putut ține echilibrul, iar copil i-a căzut din brațe câteva etaje”, a declarat o sursă din Poliție, potrivit Daily Mail

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede cum femeia își scapă din greșeală copilul peste balustradă, în timp ce fratele lui mai mare se uită îngrozit. După ce a scăpat bebelușul din brațe, mama și celălalt copil al ei au început să alerge disperați pe scări. Martorii spun că cei doi au început să plângă și să strige după ajutor când au găsit bebelușul. Tatăl copilului a fost și el anunțat de tragedie, bărbatul aflându-se la muncă la momentul accidentului. Poliția investighează acum acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net