O mamă și-a ucis vecinul pedofil după ce fiul ei de 12 ani a fost una din victime: "Am implorat poliția să facă ceva"

Ultima actualizare:

    Sarah Sands și-a înjunghiat vecinul pedofilFoto: thesun.co.uk
Sarah Sands și-a înjunghiat vecinul pedofilFoto: thesun.co.uk

O femeie din Marea Britanie, condamnată pentru uciderea vecinului ei pedofil, a dezvăluit că fiul ei a fost una dintre victimele bărbatului. Din acest motiv, femeia s-a hotărât să îl omoare pe bărbatul de 77 de ani. Asta după ce, a încercat să vorbească cu el, dar și cu autoritățile, care i-au ignorat rugămințile.

Sarah Sands încercase să obțină ajutor după ce descoperise că vecinul ei era un agresor. Dar ea susține că poliția, serviciile sociale și autoritățile nu au ascultat-o. Apartamentul pedofilului avea vedere la un loc de joacă și la o școală din Canning Town, East London. Dar nimeni nu știa despre trecutul ticălos al lui Michael Pleasted, pentru că și-a schimbat numele, iar crimele sale au fost făcute înainte de apariție registrului agresorilor sexuali. Sute de pedofili, violatori și agresori sexuali și-au schimbat numele fără să anunțe autoritățile. Copilul ei Bradley, care atunci avea 12 ani, i-a mărturisit că a fost victima lui Michael. Femeia nu a pus la îndoială ce i-a spus băiatul și a aflat că vecinul ei a mai făcut victime și în trecut.

"Am fost prea jenat să spun ceva la început. Nu voiam să intru în belele dar aveam coșmaruri, Mick avea să vină după mine.", a mărturisit Bradley, care acum are 19 ani. Sarah a sunat la poliție, însă spre stupoarea sa, oamenii legii nu au făcut nimic, deși stiau că Michael Pleasted a fost acuzat și în trecut de pedofilie: "Am implorat poliția să facă ceva. Să îl bage la închisoare, dar asta nu s-a întâmplat".

Pedofilul fusese condamnat în trecut de 24 de ori pentru infracțiuni de natură sexuală

Sarah Sands a fost condamnată la 7 ani și jumătate pentru că l-a omorât pe Michael Pleasted, 77 de ani. În timpul procesului ei din 2015 s-a aflat că Pleasted fusese condamnat de 24 de ori pentru infracțiuni de natură sexuală în decurs de trei decenii. Femeia de 38 de ani a ieșit acum din închisoare. Are 5 copii și spune că a fost îndreptățită să recurgă la crimă.

„Habar n-aveam cine era cu adevărat. Cum aș putea? Mințise și își schimbase numele pentru a putea ataca copiii. Am făcut ce ar face orice mamă pentru ce i-a făcut el fiului meu, Bradley. Nu am crezut niciodată că voi fi capabilă de așa ceva. Nu mă mândresc cu asta, dar măcar știu că nu mai poate răni pe nimeni altcineva. Nu sunt o persoană rea, știu că am făcut un lucru rău. Nu am negat asta niciodată și am fost pedepsită.”, a spus ea pentru The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net