O moldoveancă a scăpat ca prin urechile acului de atacul de la Nisa!

Ultima actualizare:

    Doriana Steţenco este în stare de şocfoto: arhiva personală
Doriana Steţenco este în stare de şocfoto: arhiva personală

De la extaz la agonie au trecut francezii de Ziua Naţională. Atacul de la Nisa a lăsat în urmă 80 de morţi şi peste o sută de răniţi, iar printre ei s-ar fi putut afla şi o moldoveancă. Doriana Steţenco, desemnată în luna mai Miss Cannes Film Festival, a reuşit să scape teafără, dar imaginile de coşmar de pe străzile oraşului în care ea locuieşte de câţiva ani au dărâmat-o. Tânăra a făcut mărturisiri cutremurătoare pentru Click!

Doriana Steţenco a trăit sentimente contradictorii în ultimele luni în Franţa. Stabilită de câţiva ani în această ţară, tănăra originară din Republica Moldova a primit în luna mai cel mai neaşteptat titlu din viaţa ei, fiind desemnată "Miss Cannes Film Festival", însă ieri a scăpat printr-o minune de atacul de la Nisa, care a îndolitat Franţa. Doriana este studentă la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, dar în urmă cu doar câteva zile ea şi-a luat o scurtă vacanţă. "Din fericire, eu am plecat din Nisa de câteva zile, dar am auzit şi am văzut că acolo s-au întâmplat lucruri oribile. Am avut un noroc chior, dacă pot spune aşa. Din fericire a trebuit să plec în Paris, în vizită. Am avut mare noroc sa nu fiu în epicentrul șocului. Acum sunt la Paris, dar duminică va trebui să mă întorc şi cred că atunci voi resimţi impactul. O fac cu inima îndoită. Sper ca până atunci să se mai calmeze lucrurile, dar acum sunt şocată de ceea ce s-a întâmplat. Eu în fiecare an merg să văd focul de artificii. Aş fi făcut-o şi acum dacă eram acasă. Locuinţa mea este la zece minute de promonadă", ne-a povestit tânăra.

Doriana Steţenco şi-a achiziţionat din timp bilet de avion pentru a se reîntoarce la Nisa, doar că între timp aeroportul din oraş a fost parţial evacuat în urma unei alerte cu bombă.

Cel puţin 84 de oameni, printre care şi copii, au murit şi alţi peste 100 au fost răniţi, azi-noapte, după ce un camion a intrat în mulţimea adunată pe faleza din Nisa. Starea de urgenţă a fost prelungită în Franța pentru încă trei luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net