O nouă orgie sexuală organizată în plină pandemie a fost spartă de poliţiştii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate în timp ce petreceau complet dezbrăcate într-un conac.


Liniştita comună Virton, de la graniţa cu Franţa, a devenit brusc un punct de interes pentru presa belgiană şi cea franceză. Potrivit cotidianului La Meuse, citat de Adevărul, poliţia din Virton a avut ca misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică să spargă o petrecere clandestină.

Zeci de persoane au petrecut complet goale într-un conac la granița cu Franța

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii s-au trezit în faţă cu zeci de persoane complet dezbrăcate, unele dintre ele fiind sub influenţa drogurilor. Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a unei tinere care a împlinit recent 28 de ani. Fiecare participant a plătit 250 de euro la intrare, iar acum va fi nevoit să găsească şi bani de amenda primită pentru nerespectarea regulilor anti-COVID-19. În total, 56 de petrecăreţi au fost arestaţi, majoritatea francezi.

Orgie cu diplomați și europarlamentari la Bruxelles

O primă orgie sexuală organizată în plină pandemie în Belgia a ieşit la iveală acum câteva săptămâni, la scurt timp după ce eurodeputatul ungar Jozsej Szajer şi-a dat demisia. Szajer, în vârstă de 59 de ani, un politician care şi-a construit cariera pe critici la adresa minorităţilor sexuale, a fost prins petrecând gol alături de alţi 24 de bărbaţi.

Citește și:

Organizatorul orgiei sexuale din Bruxelles: ”Nu aveam nici chiloţi pe noi, cum să le arătăm cartea de identitate?”

 
 
Loading...