O pisică merge de șase ani la o școală din Statele Unite ale Americii, unde este acum înregistrată cu permis de elev. Mai mult, se pare că felina a apărut chiar și în albumul școlar, în revista și în ziarul liceului.


Pisica silitoare nu lipsește de la nici un curs, iar profesorii au acceptat-o imediat în promoția de elevi. Colegii ei o iubesc și au primit-o în clasă fără probleme. Mai nou, conducerea instituției de învățământ a luat decizia de a face un „act de identitate” pentru felină, un adevărat permis de elev, potrivit mirror.co.uk.

Bubba este pisica elevei Amber Marienthal de la Liceul Leland, din San Jose. Adolescenta a adoptat-o pe felină în anul 2009, iar de atunci, nu s-a putut dezlipi de ea. Bubba a însoțit-o la cursuri în fiecare zi, iar conducerea școlii a decis să o numească în mod oficial elevă la liceul lor, mai ales că ceilalți colegi au insistat.

Elevii de la Liceul Leland au cerut chiar ridicarea unei statui după chipul și asemănarea felinei, însă reprezentanții instituției nu au fost dispuși să meargă chiar atât de departe pentru un animăluț de casă. Cu toate acestea, adolescenții speră că în anul 2017, atunci când tot vor absolvi, Bubba va fi și ea prezentă la ceremonie, purtând o robă și o tocă.

 
 
Loading...