O polițistă de 44 de ani a făcut sex cu un minor de 16 ani! Femeia a fost arestată

Ultima actualizare:

    Shauna Bishop a lucrat ca ajutor de șerif, în CaliforniaFoto: Twitter
Shauna Bishop a lucrat ca ajutor de șerif, în CaliforniaFoto: Twitter

O polițistă din Sacramento, Statele Unite ale Americii, este acuzată că a întreținut relații intime cu un minor. Shauna Bishop, în vârstă de 44 de ani, a fost suspendată din funcție în timpul investigației.

Femeia a fost arestată săptămâna trecută, după ce s-a predat la o secție de poliție din Folsom. Săptămâna viitoare ea va apărea în fața judecătorilor cu cinci capete de acuzare. Anchetatorii au avut-o în vedere încă din mai. Polițista susține că nu l-a întâlnit pe băiatul de 16 ani prin intermediul locului său de muncă și că totul s-a întâmplat în timpul liber.

Polițista riscă ani grei de închisoare

 Shauna Bishop are 44 de ani
Shauna Bishop are 44 de ani

Femeia a lucrat ca ajutor de șerif în California timp de cinci ani.  Shauna Bishop riscă ani grei de închisoare dacă este găsită vinovată. Până când va exista o decizia în acest caz, ea se află în concediu cu plată. 

„După o investigație riguroasă, detectivii au găsit dovezi că Shauna Bishop a întreținut relații intime cu victima de 16 ani”, se arată într-un comunicat de presă dat de poliție. Pentru că acest caz implică un minor, oamenii legii nu au dat mai multe detalii. Pe 20 iunie, Shauna Bishop va fi dusă în fața unui judecător, la Curtea Supremă din Sacramento. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net