O prostituată româncă, împuşcată în plină stradă în Elveţia

Ultima actualizare:

    Mister la supermarket (FOTO Arhiva Click!)
Mister la supermarket (FOTO Arhiva Click!)

O femeie originară din România, care lucra într-un salon de masaj din Elveţia, a fost împuşcată mortal în plină stradă. Se pare că acesta era prostituată.

Conform spuselor unui martor victima are în jur de 25 de ani şi a fost împuşcată de 3 ori de către un bărbat în oraşul în oraşul Payerne.

"Am auzit ţipete, am ieşit pe balcon să văd de se întâmplă", a povestit o tânără în vârstă de 15 ani, care locuia la 20 de metri de locul crimei. Potrivit acesteia, un bărbat care ţinea în mâna stângă o armă de foc, târa de păr o femeie pe strada Guilermaux.

"Se zbătea, urla, striga după ajutor încercând să îl facă să lase arma jos. Dintr-o dată i-a pus pistolul pe frunte şi a tras", povesteşte tânăra, explicând că ulterior bărbatul a mai tras două focuri, dar ea nu a văzut nimic pentru că intrase în casă.

Femeia lucra la un salon de masaj din apropiere. Conform patronului unui salon vecin, agresorul o considera pe victimă "prietena lui". "O mai ameninţase, motiv pentru care ea plecase pentru două-trei săptămâni la Tessin, după care s-a întors în urmă cu câteva zile", a mărturisit acesta.

Potrivit unor surse, miercuri dimineaţa poliţia cerceta locul şi a fost reţinut un suspect.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net