O româncă de 16 ani, răpită pentru a fi pusă să facă trotuarul

Ultima actualizare:

    Prostituată româncă
Prostituată româncă

Doi tineri români au fost arestaţi în Italia au răpit o minoră, tot româncă, de la Pescara şi au dus-o la Roma cu intenţia de a o pune să se prostitueze.

C.F.C. (23 de ani) şi A.F.D. (21 de ani) au fost arestaţi de carabinierii din Tivoli (Roma) după ce au luat cu forţa de la Pescara (centrul Italiei, pe coasta adriatică) o minoră româncă şi au dus-o la Roma, informează adevarul.it. Cei doi intenţionau să o pună să se prostitueze.

Duminică seara, tânăra îşi luase rămas bun de la prietenul ei şi se îndrepta spre casă. La un moment dat a fost abordată de doi români, care de la bordul unui Audi de culoare albastră au invitat-o la o cafea. Refuzul fetei i-a determinat pe cei doi să coboare şi să o urce cu forţa în maşină.

Pe drumul de la Pescara la Roma (circa 200 de kilometri), tânăra a reuşit să-i trimită un mesaj prietenului ei. Acesta a avertizat carabinierii, care ulterior au reuşit să se pună în contact cu ea pentru câteva secunde. Suficient cât să-şi dea seama că era în una din discotecile româneşti din Tivoli.

După ce a fost eliberată, fata a povestit că cei doi îi luaseră deja o cameră la hotel şi de a doua zi ar fi trebuit să înceapă să se prostitueze.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net