O româncă de 25 de ani a ucis cu sânge rece un bătrân italian care o angajase ca îngrijitoare. Detalii cutremurătoare

Ultima actualizare:

    Oamenii legii au prins-o pe româncăFoto: Pixabay
Oamenii legii au prins-o pe româncăFoto: Pixabay

Crimă șocantă în Italia! O româncă de 25 de ani a fost arestată în Sicilia, Italia, pentru omor. Femeia este acuzată că, în luna iulie, l-a ucis pe bătrânul care o angajase ca îngrijitoare.

Michelangelo Marchese, un bătrân de 89 de ani din Palma di Montechiaro, a fost găsit mort, cu mâinile şi picioarele legate, în apartamentul său din via Pietro Attardo, relatează observatornews.ro. Oroarea a avut loc pe 11 iulie.  Cu câteva zile înainte, omul o angajase pe tânără ca îngrijitoare.

Femeia l-a torturat pe bătrân

"Persoanele în vârstă sunt moștenirea noastră şi este esențial pentru noi să le protejăm. Mulți oameni în vârstă au nevoie de sprijin, ajutor, îngrijitori. Transmit membrilor familiei să ne contacteze atunci când au dubii, pentru a nu permite persoanelor care i-ar putea ucide să intre în casele lor", a declarat colonelul Vittorio Stingo,comandantul provincial al carabinierilor din Agrigento, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit anchetatorilor italieni, românca ar fi plănuit crima în mai puţin de 24 de ore. Polițiștii spun că femeia l-a torturat pe bătrân, ca să-i spună unde ţine banii. După ce a luat banii şi l-a omorât pe bărbat, românca a fugit cu maşina acestuia. Mai târziu, ea i-a dat autoturismul unui cunoscut, ca să scape de el. 

Individul nu a dus autoturismul la casare, ci l-a păstrat. Poliţiştii au recuperat maşina şi au găsit probe care o acuză pe româncă. Tânăra a fost arestată şi se află la închisoarea din Agrigento. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net