O româncă și soțul ei, uciși de tren în Austria! Polițiștii cred că a fost vorba de crimă și sinucidere

Ultima actualizare:

    Mecanicul de tren susține că șoferul a avut un comportament ciudat înainte de tragedieFoto: observator.tv
Mecanicul de tren susține că șoferul a avut un comportament ciudat înainte de tragedieFoto: observator.tv

Sfârșit cumplit pentru o româncă și soțul ei, în Austria. Cei doi au fost uciși de tren, miercuri după-amiază (3 iulie). Se aflau într-o mașină, atunci când au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră. Se pare că șoferul, soțul austriac al româncei, a avut un comportament ciudat.

Nicoleta L. (29 de ani) și soțul ei, Markus (32 de ani), au oprit inițial la trecerrea linii ferate, apoi la apropierea trenului, șoferul a pornit și a accelerat brusc, susține mecanicul trenului. Impactul a fost unul extrem de violent, cei doi murind pe loc. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și complet ditrusă, relatează observator.tv.

Cuplul avea trei copii

Polițiștii iau în calcul și ipoteza unei crime și a unei sinucideri. Comportamentul suspect al șoferului i-a făcut pe oamenii legii să ia în calcul și această variantă. Anchetatorii investighează ipoteza unei crime comise de soț, mai ales după ce au descoperit două postări pe Facebook ale româncei. Cu doar o jumătate de oră înainte să moară, românca a scris pe rețeaua socială că își va închide salonul de înfrumusețare și că, din motive personale, se va muta la Monaco. Polițiștii cred că soțul ei nu a fost de acord cu această decizie.

Nicoleta L. și Markus locuiau în Styria și aveau 3 copii. Cei doi s-au căsătorit în 2017, dar se pare că mariajul lor a avut probleme în ultima perioadă. Anchetatorii cred că cei doi s-au certat pe drum, iar soțul ei s-a dus cu mașina în fața trenului, ucigând-o pe româncă și luându-și propria viață. 

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net