O rudă apropiată autorului atentatului de la Londra a mărturisit că era o persoană foarte violentă. Deși se căsătorise de doar trei luni, i-a făcut soției sale o viață de coșmar.


Farzana Isaq a ales să se mărite cu Khalid Masood, teroristul de la Londra, dar după doar trei luni, a divorțat de el. Bărbatul dorea să-i controleze întreaga existență, îi ordona cu ce să se îmbrace și ce să facă, informează Daily Star.

„Era foarte violent cu ea, îi controla fiecare aspect al vieții, ce să poarte, unde să se ducă, totul. Era un psihopat și într-un înțeles medical al cuvântului. Provenea dintr-o familie bună, avea totul, dar era ceva neînregulă cu el. Nu umbla cu oameni de treabă”, a declarat o rudă apropiată lui Khalid Masood.

„Era singuratic, dar prietenii cu care umbla erau criminali. Ea (soția, n.r.) era îngrozită pentru că el devenise un om periculos. Odată a plecat cu o valiză doar cu haine. A plecat la celălalt capăt al țării, atât de speriată era de el”, a mai adăugat sursa.

Chiar și așa, apropiații spun că la început nu l-au recunoscut pe Khalid atunci când mass-media au dezvăluit identitatea atacatorului. După divorț, Farzana și-a refăcut viața și s-a recăsătorit. Drumul pe care Khalid l-a ales însă, nu i-a adus decât moartea, dar nu înainte de a face alte victime.

 
 
Loading...