OMS lansează un nou avertisment: Coronavirusul nu își pierde din putere, e la fel de grav

Ultima actualizare:

    Pandemia COVID-19 a ucis până în prezent peste 370.000 de oameni şi a infectat peste 6 milioane de oersoane la nivel mondial.Foto: Pixabay
Pandemia COVID-19 a ucis până în prezent peste 370.000 de oameni şi a infectat peste 6 milioane de oersoane la nivel mondial.Foto: Pixabay

Avertizment îngrijorător de la Organizația Mondială de Sănătate. Experţi ai OMS şi mai mulți oameni de ştiinţă au declarat că nu există dovezi care să susţină afirmaţia medicului italian care a spus că noul coronavirus şi-a pierdut din putere. Pandemia COVID-19 a ucis până în prezent peste 370.000 de oameni şi a infectat peste 6 milioane de oersoane la nivel mondial.

Profesorul Alberto Zangrillo, şeful serviciului de terapie intensivă din cadrul Spitalului San Raffaele din Lombardia, a afirmat duminică (31 mai) că noul coronavirus „nu mai există din punct de vedere clinic”, potrivit Digi24. Epidemiologul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Maria Van Kerkhove, precum şi alţi experţi în virusuri şi boli infecţioase, au respins această teorie.

Severitatea bolii pe care o provoacă noul coronavirus nu s-a schimbat

Ei susțin că afirmaţiile lui Zangrillo nu sunt susţinute de dovezi ştiinţifice. Aceștia au afirmat că nu există date care să arate că noul coronavirus s-a schimbat semnificativ, fie ca mod de transmitere, fie în ceea ce priveşte severitatea bolii pe care o provoacă.

„În aşteptarea probelor ştiinţifice care să susţină teza dispariţiei virusului, îi invit pe acei care se declară convinşi de această teză să nu semene confuzie printre italieni”, a afirmat într-un comunicat oficialul din Ministerul Sănătăţii Sandra Zampa.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net