Operație de coșmar pentru un bărbat din Franța. Medicii l-au operat "pe viu"

Ultima actualizare:

    Francezul dorește o explicație din partea medicilorFoto: Instagram
Francezul dorește o explicație din partea medicilorFoto: Instagram

Un francez în vârstă de 94 de ani a avut parte de cea mai urâtă experiență din viața lui. Bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală la artera carotidă fără anestezie și a simțit fiecare pas din procedură. Medicii refuză să furnizeze o explicație sau să îi ofere despăgubiri pentru chinul pe căruia l-au supus.

Andre Garnier a primit nu una, ci două doze de anestezic local, însă acestea nu și-au făcut efectul. Bărbatul a fost cuprins de panică și l-a rugat pe chirurg că ia atitudine, spunându-i că poate simți tot ce se petrece, dar medicul a rămas indiferent și a continuat operația, fără a arăta vreun pic de milă față de pacientul său. “Când chirurgul a început să taie am urlat de durere, i-am cerut să se oprească. A spus că se oprește, dar a continuat să taie, incizia era făcută”, a povestit bărbatul, potrivit lepoint.fr.

“Nu am putut dormi. De fiecare dată când ating cicatricea parcă simt din nou durearea”, a spus bărbatul. “Vreau explicații, vreau să știu de ce a trebuit să mă chinui astfel”, a continuat acesta. Andre a rămas traumatizat de experiență și dorește să primească o explicație pentru modul în care medicii s-au comportat cu el. După câteva zile, André şi soţia lui, Mireille, au primit o scrisoare medicală care detalia intervenţia chirurgicală. Niciun cuvânt însă despre trauma unei incizii “pe viu”, efectuată fără că anestezia să aibă efect. Francezul a depus o reclamație, iar spitalul a anunțat sec că va demara o anchetă. 

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net