Orașul unde au fost uciși 17 oameni într-un liceu, declarat cel mai sigur loc din Florida

Ultima actualizare:

    Parkland, orașul unde un adolescent a ucis 17 persoane într-un liceu, declarat cel mai sigur loc din FloridaFoto: AFP
Parkland, orașul unde un adolescent a ucis 17 persoane într-un liceu, declarat cel mai sigur loc din FloridaFoto: AFP

Deși cetățenii americani mor pe capete în urma atacurilor armate, autoritățile încă mai fac topuri cu cele mai sigure locuri din SUA. Ca o ironie a sorții, orașul unde au fost împușcați 17 oameni într-un liceu, a fost declarat cel mai sigur loc din Florida.

Nu este o glumă, ci rezultatul analizelor statistice ale Consiliului Național pentru Siguranța și Securitatea locuințelor, care considera că Parkland, orațul unde a avut loc atacul armat, era cel mai sigur loc din statul american Florida în 2017 și al treilea cel mai sigur, în 2018, informează cotidianul Time.

Răzbunarea cu sânge rece a unui tânăr de doar 19 ani le demonstrează crunta realitate celor care trăiesc într-o lume imaginată a fi un paradis. Nikolas Cruz este autorul atacului armat, comis printr-un șiretlic care a costat viețile a 17 elevi și profesori. După ce a pătruns înarmat în liceul de unde fusese exmatriculat din motive disciplinare, a activat alarma de incendiu pentru a-i scoate din clase pe profesori și pe elevi. Astfel, aceștia au intrat direct în bătaia rafalelor gloanțelor atacatorului.

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net