Organizația Mondială a Sănătății: „Anul acesta vom sărbători Crăciunul online”

Ultima actualizare:

    În așteptarea lui Moș Crăciun
În așteptarea lui Moș Crăciun

Organizația Mondială a Sănătății ne recomandă ca anul acesta să sărbătorim Crăciunul online sau în grup restrâns, fără mari reuniuni de familie. De fapt, ideal ar fi să nu ne viziteze nimeni și să nu vizităm pe nimeni. Asta este "cea mai bună opţiune" pentru majoritatea ţărilor, informează AFP, citat de Agerpres.

"Este incredibil de dificil pentru că, în special în perioada sărbătorilor, vrem foarte tare să fim cu familia noastră. Însă, în unele cazuri, a nu avea o mare reuniune de familie este opţiunea cea mai sigură", a declarat Maria Van Kerkhove, însărcinată cu gestionarea pandemiei în cadrul OMS, transmite Agerpres. Cercetătoarea americană nu s-a referit doar la Crăciun, ci şi la Ziua Recunoştinţei ce va fi sărbătorită în SUA joi. 

Potrivit Mariei Van Kerkhove, o celebrare online ar putea fi o soluţie. "Chiar dacă nu puteţi sărbători împreună anul acesta, puteţi găsi mijloace de a sărbători când aceasta (pandemia) se va sfârşi", a recomandat ea. "Facem astfel în familia mea şi vom sărbători pe cinste atunci când (pandemia) se va sfârşi", a mărturisit Maria Van Kerkhove.

De ce a crescut numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 în Canada 

Colegul său Michael Ryan, însărcinat cu situaţii de urgenţă al agenţiei ONU, a subliniat la rândul său că numărul de contaminări a crescut în Canada după Thanksgiving, sărbătorită aici pe 12 octombrie. Potrivit lui Michael Ryan, ţine de autorităţi să găsească echilibrul potrivit între "riscurile pentru sănătate şi riscurile sociale şi economice" legate de restricţii în plină perioadă a sărbătorilor, care pot genera "multe frustrări şi multe critici".

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net