Organizația Mondială a Sănătății: Nou record de infectări cu COVID-19 la nivel mondial, în 24 de ore

Ultima actualizare:

    La nivel mondial s-a ajuns la un total de peste 21 de milioane de cazuri de infectări cu coronavirus.foto: pixabay.com
La nivel mondial s-a ajuns la un total de peste 21 de milioane de cazuri de infectări cu coronavirus.foto: pixabay.com

Organizația Mondială a Sănătății(OMS) a anunțat că sâmbătă au fost raportate 294.237 de noi cazuri de COVID-19, valoare record pentru o perioadă de 24 de ore. Numărul total de cazuri care au fost raportate la OMS, la nivel mondial, este acum de 21 de milioane.

Potrivit OMS, ultima raportare reprezintă un record într-o perioadă de 24 de ore. Recordul anterior a fost stabilit pe 31 iulie, când au fost raportate 292.527 de cazuri noi.

Duminică, la nivel mondial s-a ajuns la un total de peste 21 de milioane de cazuri de infectări cu coronavirus. Cele mai afectate țări rămân Statele Unite și Brazilia, fiind urmate de India și Rusia. 

Numărul de contaminări reflectă doar o parte din numărul real de cazuri, în timp ce multe ţări folosesc testele doar pentru urmărire sau nu dispun de suficiente resurse pentru a desfăşura campanii mari de depistare.

Până în prezent s-au înregistrat peste 21 de milioane de cazuri de coronavirus în întreaga lume, potrivit Universităţii Johns Hopkins. Peste 771.000 de oameni au murit. Dintre ţările afectate, cel mai mare bilanţ l-a înregistrat SUA: peste 5,5 milioane de infectări, 172.000 de decese. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net