Orgie cu 81 de persoane, înteruptă de polițiștii francezi. Ce amenzi au primit participanții

Ultima actualizare:

    Orgie cu 81 de persoane întreruptă de polițiști, în FranțaSursă foto: Profimedia
Orgie cu 81 de persoane întreruptă de polițiști, în FranțaSursă foto: Profimedia

Poliția din Franța a întrerupt o orgie la care participau 81 de persoane, pentru încălcarea restricțiilor și regulilor legate de Covid. Participanții au fost amendați, iar petrecerea a fost oprită.

Ofițerii au descins într-un imobil din Collegien, de la marginea Parisului, vinerea trecută și au depistat zeci de persoane aflate în același loc, relatează The Independent. Polițiștii au ajuns la fața locului în jurul orei 21:00 și au găsit 11 persoane în parcare, fiecare dintre acestea fiind amendate cu 135 de euro pentru încălcarea restricțiilor.

Polițiștii au fost surprinși de ce au descoperit după ce au primit autorizația de intrare în imobil. Ofițerii s-au întors la fața locului și au descoperit un „număr imens” de oameni care participau la o „orgie pe scară largă”.

„Evenimentul a încălcat regulile din starea de alertă și au existat și probleme cu măștile și distanțarea socială”, a declarat un anchetator. „Cei implicați în acest incident au cooperat cu poliția și nu a existat nicio rezistență față de acțiunea autorităților”, a adăugat acesta, conform Digi24.

Distracția i-a costat scump pe cei care au participat la petrecere. În total, 81 de persoane au fost amendate pentru participarea la origie. Trei persoane au fost chemate la audieri, după ce s-a stabilit faptul că ele au fost răspunzătoare de organizarea evenimentului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net