Orgie la pușcărie! 28 de deținute evadate, după ce gardienii au fost seduși VIDEO

Ultima actualizare:

    Tinerele au folosit costumații sexy, alcool și somnifere pentru a-i seduce pe gardieniFoto: mirror.co.uk
Tinerele au folosit costumații sexy, alcool și somnifere pentru a-i seduce pe gardieniFoto: mirror.co.uk

28 de deținute au evadat dintr-o închisoare de femei din Brazilia, după ce trei femei aflate în vizită i-au sedus pe gardieni, i-au drogat și i-au încătușat.

Polițiștii din Cuiaba, centrul Braziliei, au găsit trei gardieni ai închisorii Nova Mutum dezbărcați, drogați și legați, imediat după ce a fost raportată evadarea a 28 de femei din respectiva locație.

În urma anchetei, s-a descoperit că trei femei venite în vizită au folosit costumații sexy și whisky, în care au dizolvat somnifere, pentru a-i atrage pe gardieni într-o orgie. După ce i-au îmbătat și i-au adormit, femeile au eliberat 28 de deținute și au ieșit pe ușa din față a închisorii. Pușcăriașele au luat cu ele mai multe arme de foc, printre care 12 puști și 38 de pistoale, și muniție, pentru a riposta în cazul în care ar fi fost prinse.

Autoritățile au explicat că planul prin care cele trei tinere i-au atras în cursă pe gardieni a fost gândit de iubitul uneia dintre evadate, scrie Mirror.co.uk.

"Din momentul în care au băut whisky-ul, agenții de pază nu-și mai amintesc nimic. Unul a fost găsit amețit, încercând să se trezească. Altul a dormit toată după-amiaza și nu a putut fi interogat", a declarat polițista Angelina de Andrades Ferreira.

În urma unei operațiuni de amploare, opt din cele 28 de femei au fost capturate.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net