Panică înainte de nunta regală! Tatăl lui Meghan Markle a făcut infarct

Ultima actualizare:

    Foto: EPA
Foto: EPA

Panică în familia lui Meghan Markle! Cu câteva zile înainte de cea mai așteptată nuntă a anului, cea dintre fosta actriță și Prințul Harry, veștile proaste încep să se adune precum norii negri de furtună.

După ce a fost dezvăluit faptul că părinții lui Meghan vor avea roluri importante în timpul ceremoniei din 19 mai, iată că planrile s-au schimbat. Tatăl miresei, Thomas Markle, a fost nevoit să spună pas participării la nunta fiicei din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu doar șase zile, bărbatul a suferit un infarct. Nu doar sănătatea îi este în piuneze, ci și încrederea în sine, dar și relația cu propria fiică, după ce publicația britanică The Sun a anunțat că acesta a pus la cale cu paparazzii o serie de fotografii cu care fata lui nu ar fi fost de acord. Pentru a nu-i pune într-o lumină proastă pe Meghan și pe membrii familiei regale, Thomas Markle a decis să nu mai participe la nuntă.

În vârstă de 73 de ani, bărbatul a recunoscut că a primit bani pentru pozele înscenate, dar a spus că nu asta a fost motivația lui principală, anunță Daily Mail. Deși a suferit un infarct, Thomas nu a cerut asistență medicală, ci și-a petrecut ziua în casa lui din Mexic. 

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net