Panică la Palatul Buckingham! Cearta cu tatăl ei îi poate afecta sarcina lui Meghan Markle:«Ne facem griji!»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle este devastată de cearta cu tatăl eiFoto: Getty
Meghan Markle este devastată de cearta cu tatăl eiFoto: Getty

Meghan Markle l-a implorat pe tatăl ei să nu o mai victimizeze în presă. Ducesa de Sussex i-a trimis lui Thomas Markle o scrisoare, la scurt timp după nunta ei cu Prințul Harry.

„Tată, mi-ai frânt inima. Te iubesc. Am un singur tată, dar te implor! Nu mă mai victimiza în presă. Doar așa ne vom putea repara relația”, a scris Meghan Markle în mesajul pe care i l-a trimis tatălui ei. Apropiații ducesei au declarat pentru revista People că Thomas Markle i-a răspuns fiicei lui și i-a cerut să facă o ședință foto cu ea.

„Cred că se va simți întotdeauna devastată de ceea ce i-a făcut tatăl ei”, au declarat prietenii fostei actrițe americane, potrivit Daily Mail. De asemenea, apropiații ducesei spun că ea nu s-a certat niciodată cu Kate Middleton și că totul a fost inventat de mass-media. 

Apropiații lui Meghan Markle se tem că cearta cu tatăl ei îi va afecta sarcina

Cinci prietene apropiate de Meghan Markle, care și-au dorit să-și păstreze anonimatul, au declarat presei britanice că se tem pentru sănătatea ducesei. Ele cred că cearta cu tatăl ei îi poate afecta sarcina lui Meghan Markle. Soția prințului Harry a fost extrem de supărată de răspunsul tatălui ei, care i-a cerut să facă o ședință foto împreună și să apară în presă.

„Asta e opusul a ceea ce îmi doresc. Îți spun clar că nu mai vreau să comunicăm prin intermediul presei și tu îmi ceri fix asta. Ai înțeles ceva din tot ce am zis?”, ar fi reacționat Meghan la răspunsul dat de tatăl ei.

„Ne facem griji că toate lucrurile acestea îi vor afecta copilul. Ce se întâmplă cu tatăl ei, tot stresul provocat de ceea ce se scrie în presă despre ea i-ar putea afecta negativ sarcina. Este greșit ca cineva să treacă printr-o traumă emoțională de acest gen”, au mai spus apropiații lui Meghan.

Tatăl lui Meghan Markle vorbește des cu presa

De la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, care a avut loc în mai 2018, Thomas a vorbit cu presa de mai multe ori. Bărbatul nu a luat parte la eveniment și a susținut că fosta actriță americană nu l-a mai băgat în seamă de când a devenit parte din familia regală britanică. El și-a criticat fiica pentru refuzul de a vorbi cu el: „Am fost foarte supărat că m-a scos e tot din viața ei”.

Cu toate acestea, prietenii lui Meghan Markle susțin că Thomas știe cum să o contacteze pe fiica lui și o poate face oricând, însă alege să mintă și să se victimizeze prin presă.

„Știe cum să o contacteze. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat niciodată, dar el nu a sunat niciodată. Nici măcar nu i0a dat vreun mesaj. Meghan nu l-a tratat niciodată așa. Pentru că este fiica lui, îi este milă de el, în pofida a ceea ce s-a întâmplat”, au declarat apropiații ducesei.

Sora lui Meghan Markle o acuză pe ducesă că este o mincinoasă

Samantha Markle a avut recent o ieșire nervoasă pe Twitter și și-a jignit sora vitregă. Ea susține că prietenii care și-au exprimat îngrijorarea față de sarcina lui Meghan Markle sunt practic inexistenți și că totul este inventat de sora ei „mincinoasă”. 

„Articolul din revista People este un r***t! Există multe mesaje care demonstrează contrariul a ceea ce scrie acolo. Încetează cu PR-ul și cu știrile false! Sursele sunt imaginare. Dacă narcisista este bogată, angajează echipe de PR foarte scumpe pentru a îi schimba imaginea. Este bolnavă! Este o mincinoasă”, a scris Samantha Markle pe Twitter.

În urmă cu ceva timp, sora vitregă a lui Meghan Markle a mai acuzat-o pe ducesă că este o mincinoasă: „Lumea nu înțelege, dar tatăl meu a făcut totul pentru ea. S-a purtat extraordinar cu ea, până când ea și-a anunțat logodna cu Harry. Meghan este cea care întors împotriva noastră.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net