Panică la un festival de muzică din Londra! "Dansam şi dintr-o dată am început să tuşim"

Ultima actualizare:
Distracția dinaintea substanței sufocante
Distracția dinaintea substanței sufocante

Teroarea a pus stăpânire pe oamenii care au dorit să se disteze weekendul acesta la un festival de muzică electronică din Elrow, Londra. Totul părea să decurgă normal,iar cei prezenți se distrau de minune atunci când o substanță necunoscută a început să se împrăștie în rândul celor din public. Săriturile și zâmbetele au fost înlocuite de panică și de oameni speriați care fugeau în toate părțile direcțiile pentru a scăpa de substanța care îi făcea să rămână fără aer.

Mărturisirile celor prezenți ilustrează starea de panică generală care a pus stăpânire pe public. Potrivit publicației britanice Mirror, o participantă a declarat că toți cei din jurul său tușeau și plângeau, în timp ce unii alergau speriați. Cel mai înspăimântător a fost faptul că nimeni nu știa ce se petrecea. Ulterior, au circulat niște zvonuri conform cărora reacția alergică în masă s-a datorat unui fel de gas lacrimogen. Explicația aceasta a fost, însă,respinsă de reprezentanții poliției careau susținut că nu a fost detectată nici o urmă de substanță care  fi putut provoca alergii celor prezenți la festival.  Au adăugat că simptomele resimțite de public nu sunt specifice reacțiilor care apar în urma inhalării gazului iritant sau spray-ului cu piper.

Poliția încearcă să deslușească misterul substanței care a stricat distracția miilor de oameni și a scăzut gradul de încredere în organizatorii unor astfel de evenimente culturale. 


    Distracția dinaintea substanței sufocante Foto: Instagram
Distracția dinaintea substanței sufocante Foto: Instagram
image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net