Papa Francisc a lovit o femeie peste mână în Ajunul Anului Nou. Suveranul Pontif şi-a cerut scuze

Ultima actualizare:

    Papa Francisc a lovit-o peste mână pe cea care l-a tras brusc spre eafoto: captură/YouTube
Papa Francisc a lovit-o peste mână pe cea care l-a tras brusc spre eafoto: captură/YouTube

Momente tensionate în Ajunul Anului Nou, în Piaţa Sf. Petru din Roma. În timp ce traversa piaţa pentru a-i saluta pe credincioşi, Papa Francisc a fost apucat brutal de mână de o femeie, iar reacţia Suveranului Pontif a fost promptă şi violentă.

UPDATE Suveranul Pontif şi-a cerut scuze în prima zi a anului, pentru că şi-a pierdut cumpătul. "De atât de multe ori ne pierdem cumpătul. Asta mi s-a întâmplat şi mie. Îmi cer scuze pentru exemplul prost pe care l-am dat", a declarat şeful Bisericii catolice, conform News.ro. 

Papa Francisc a lovit o femeie peste mână la adunarea din Piaţa Sfântul Petru, în Ajunul Anului Nou, după ce aceasta i-a apucat mâna şi l-a tras spre ea brusc, potrivit The Guardian.

Suveranul Pontif a mers în piaţă pentru a-i saluta pe credincioşi. După ce a salutat mai multe persoane şi a strâns mâna unei fetiţe aflate în cârca tatălui ei, Papa a vrut să se îndepărteze de mulţime, dar o femeie l-a apucat de mână şi l-a tras brusc spre ea. 

Gestul neaşteptat pare că l-a deranjat foarte mult pe Papă, care a lovit-o scurt pe mână înainte de a se elibera din strânsoare.  

Citeşte şi:

Ea e singura femeie pe care a iubit-o Papa Francisc! A cerut-o de soție, dar l-a refuzat

Iată de ce este atât de iubit Papa Francisc!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net