Papa Francisc, mesaj dur după protestele din România: "Corupţia duce la păcat şi decădere"

Ultima actualizare:

    Papa Francisc Foto: Getty
Papa Francisc Foto: Getty

Proteste din România, care au scos din ţară 600.000 de mii de oameni au ajuns şi la urechile Papei Francisc. Suveranul Pontif nu a rămas indiferent şi a avut un mesaj dur pentru politicienii de la Bucureşti.

Papa a ţinut o predică la Vatican, în care a avut un mesaj clar: "corupţia începe cu puţin şi se ajunge la păcat şi decădere". El a atras atenţia că nu poate exista un dialog despre nimic ce reprezinţă răul. „Corupția începe cu puțin, cu dialog: "Dar nu, nu este adevărat că îți va face rău acest fruct! Mănâncă-l, este bun! Este un lucru mic, nimeni nu își dă seama. Fă-o, fă-o!" Și puţin câte puţin, puţin câte puţin, se cade în păcat, se cade în corupţie”, a spus Papa Francisc, conform digi24.ro.

Predica vine la câteva zile după ce L'Osservatore Romano, oficiosul Vaticanului, a publicat un articol despre situaţia din România, pe care o numeşte o "criză profundă". Potrivit Radio Vatican, starea actuală ar putea complica aranjamentele pentru viitoarea vizită în România a Papei Francisc, care duce la rândul său o luptă împotriva corupţiei din Biserica Catolic.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net