Partidul Comunist din Rusia se folosește de bona ucigașă din Moscova

Ultima actualizare:

    Terorista din Moscova a uimit întregul mapamond cu crima saFoto: Getty
Terorista din Moscova a uimit întregul mapamond cu crima saFoto: Getty

Gyulchekhra Bobokulova (38 de ani), terorista din Moscova care a decapitat o fetiță de patru ani și care a amenințat că se aruncă în aer, a șocat o lume întreagă cu gestul său plin de cruzime, dar și cu declarațiile cel puțin ciudate. Cu toate acestea, Partidul Comunist din Rusia a hotărât să se folosească de ocazie și să utilizeze în propaganda împotriva imigranților tocmai această poveste.

După ce s-a crezut mesagera lui Allah și apoi a declarat că de vină pentru decizia ei strigătoare la cer ar fi Putin și hotărârea rușilor de a bombarda Siria, Bobokulova devine exemplul pe care Partidul Comunist din Federația Rusă vrea să-și întemeieze legea cu privire la imigranții musulmani, informează mic.com. Politicienii ruși se așteaptă să câștige simpatia poporului și câștige sprijin pentru legea anti-imigranți.

Deși barbarul act a fost comis în capitala Rusiei, televiunea a refuzat să difuzeze știri privitoare la crima cu pricina, înțelegând astfel să se distanțeze de întreaga întâmplare. 

"Putin a vărsat sânge, avioanele au efectuat bombardamente. De ce sunt omorâți musulmanii? Și ei vor să trăiască", a declarat criminala în fața autorităților.

După ce a decapitat-o pe fetiță, a luat capul acesteia și a început să umble cu el pe străzile Moscovei strigând că este teroristă. În urma investigațiilor făcute de autorități, se pare că Bobukulova nu are nicio legătură cu vreun grup terorist și nici nu deține vreo armă de foc sau explozibil.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net